Gest SCANDALOS făcut de Gigi Becali la FCSB – Dinamo. Camerele TV au surprins tot, în tribună FOTO

Gigi Becali a asistat, miercuri, la meciul din returul semifinalelor Cupei României, dintre FCSB şi Dinamo. Omul de afaceri a fost surprins pe stadion, alături de ginerele său, Mihai Theodor Mincu, pentru a urmări deby-ul de pe Arena Naţională.

08 iul. 2020, 20:02
Gest SCANDALOS făcut de Gigi Becali la FCSB – Dinamo. Camerele TV au surprins tot, în tribună FOTO

Gigi Becali a fost protagonistul unui nou moment controversat. Înaintea fluierului de start s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor Covid-19. În timp ce fotbaliştii celor două echipe, staff-urile şi rezervele, dar şi celelalte persoane de pe Arena Naţională s-au ridicat de pe scaune, Gigi Becali şi ginerele său au preferat să rămână pe scaune!

Chiar şi celelalte persoane din anturajul lui Gigi Becali, Mihai Stoica, Ionuţ Luţu, Alexandru Tudor şi Valeriu Argăseală, au respectat momentul de reculegere şi s-au ridicat de pe locurile lor.

FCSB, prima finalistă a CUPEI ROMÂNIEI. A doua victorie cu Dinamo: 1-0

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, miercuri, alte 555 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, cel mai mare de la debutul pandemiei în România, numărul total ajungând la 30.175. De asemenea, 18 persoane au murit în ultimele 24 de ore, bilanţul deceselor ridicându-se la 1.817. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 237 de pacienţi. Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 796.484 de teste.