Gest şocant al Melaniei Trump: Şi-a PLESNIT soţul peste MÂNĂ pe aeroportul din Tel Aviv. Imaginile fac înconjurul lumii VIDEO

După ce perechea prezidenţială a coborât din avionul care a adus-o în Tel Aviv, Melania Trump l-a plesnit peste mână pe soţul ei, Donald Trump, când preşedintele a vrut să i se alăture, pe covorul roşu, în faţa delegaţiei israeliene care i-a întâmpinat pe aeroport. Gestul a fost înregistrat de camerele reporterilor şi face înconjurul lumii.

22 mai 2017, 20:07

Prima Doamnă a Americii l-a respins pe soţul ei plesnindu-l peste mână şi mergând puţin în spatele lui, în văzul delegaţiei israelşiene care a întâmpinat cuplul prezidenţial pe pistăa aeroportului din tel-Aviv.

Gestul jenant a fost văzut de toată lumea, presa fiind prima care a reacţionat dezbătând ulterior subiectul în presă şi care face înconjurul lumii. 

Sub soarele arzător, Melania părea puţin abătută. Soţul ei a încercat să o ia de mână, moment în care Prima Doamnă a SUA l-a plesnit vizibil peste mână şi a rămas la un pas în urma lui, continuând să meargă cu capul în jos, scrie presa franceză.

Citeşte şi Donald Trump devine primul preşedinte al SUA în funcţie care vizitează Oraşul Vechi din Ierusalim

Melania şi Donald Trump au fost întâmpinaţi pe aeroportul din Tel aviv de către premierul israelian, Benjamin Netanyahu şi soţia lui, Sara.

Vizita cuplului prezidenţial american în Israel este cea de-a doua etapă a unui turneu internaţional care va continua în teritoriile palestiniene, la Vatican, la Bruxelles şi, în final, în Sicilia.