Gest şocant al unei adolescente de 12 ani. Şi-a transmis sinuciderea LIVE pe Facebook

Sfârșitul cutremurător al unei adolescente de 12 ani din Georgia, SUA, a îngrozit întreg mapamondul. Aceasta a decis să-și pună capăt zilelor după ce a fost abuzată sexual de un membru al familiei ei și și-a transmis sinuciderea LIVE pe Facebook.

12 ian. 2017, 14:47
Gest şocant al unei adolescente de 12 ani. Şi-a transmis sinuciderea LIVE pe Facebook

Katelyn Nicole Davis s-a filmat când s-a spânzurat în curtea casei sale din orașul Cedartown pe 30 decembrie, în timp ce era urmărită de utilizatori ai rețelei de socializare, scrie libertatea.ro. Filmarea s-a viralizat pe internet, iar autoritățile susțin că nu pot să facă nimic pentru a aceasta să fie ștearsă.

Citeşte şi Marilyn Monroe, gânduri de sinucidere

Polițiștii s-au dus la casa adolescentei pentru a o salva în seara sinuciderii, însă au ajuns prea târziu. În momentul, în care au ajuns cu ea la camera de urgență a spitalului Polk Medical Center, Katelyn a fost declarată moartă.

Înregistrarea video o arată pe puștoaica, care suferea de depresie, cum stă spânzurată de copac timp de 20 de minute, la apusul soarelui, iar aceasta se termină în momentul în care o femeie care îi strigă numele, și oprește camera.

Filmulețul șocant nu a fost scos însă de pe internet. Așadar, în zilele următoare după sinuciderea ei, departamentul de poliție din oraș a fost luat cu asalt de telefoane din întreaga lume, ce îi cereau să șteargă înregistrarea pentru a nu mai fi redistribuită pe internet.

Citeşte şi Atenţie MAXIMĂ la ce postezi pe FACEBOOK. Poliţia este în ALERTĂ

„Noi vrem să-l scoatem de pe internet, poate fi dăunător pentru alți copii. Am contactat câteva siteuri, dar legea nu le interzice să-l publice”, a declarat un polițist.