Poliţişti înjuraţi şi ameninţaţi cu toporul de un hoţ de lemne. Agresorul a fost prins

Poliţiştii din judeţul Gorj au fost înjuraţi şi ameninţaţi cu toporul de un hoţ de lemne. Agresorul, care se refugiase în munţi, a fost prins în timp ce încerca să fugă din ţară.

07 mart. 2021, 20:36
Poliţişti înjuraţi şi ameninţaţi cu toporul de un hoţ de lemne. Agresorul a fost prins
Poliţişti înjuraţi şi ameninţaţi cu toporul de un hoţ de lemne. Agresorul a fost prins

Poliţişti înjuraţi şi ameninţaţi cu toporul de un hoţ de lemne. Europol a publicat, sâmbătă seară, imagini cu un bărbat care i-a înjurat pe poliţişti, după ce i-a ameninţat cu un topor.

Poliţişti înjuraţi şi ameninţaţi cu toporul de un hoţ de lemne

Citeşte şi Panică pe Autostrada Soarelui. Poliţişti ameninţaţi cu arma de un şofer băut

Pe imaginile postate de sindicatul Europol se aude cum, la un moment dat, hoţul de lemne le spune poliţiştilor: „Băi, caschetare, scoţi pistolul la mine?”, apoi îi ameninţă cu un topor.

”Scena a avut loc în ziua de 4 martie, în comuna Runcu, judeţul Gorj, colegii noştri, poliţişti şi jandarmi, fiind ameninţaţi cu un topor de către un individ al cărui hobby este off-road-ul combinat cu furtul de material lemnos din pădurile patriei.

Bineînţeles, că la vederea acestui om al pădurilor, poliţiştii l-au somat să înceteze acţiunea violentă, iar la scurt timp după incident, individul în cauză a găsit de cuviinţă să se apropie de colegii noştri, să-i ameninţe şi să-i înjure pentru că şi-au permis să execute o pândă în zona în care se fură material lemnos”, au scris sindicaliştii Europol.

Duminică seară, Europol a anunţat că agresorul a fost prins în timp ce încerca să iasă din ţară.

„Agresorul a fost prins. Bărbatul cu permisul anulat care l-a amenințat pe polițistul din Gorj a încercat să fugă din țară pe la granița cu Ungaria însă a fost interceptat și prins într-un microbuz de persoane.

Autoturismul de teren folosit de agresor a fost găsit abandonat în munți, pe raza localității Sadu din jud. Gorj”, au transmis sindicaliştii.