GEST şocant al unei mame: Şi-a ameninţat propriul copil din cauza geloziei

O femeie din Tulcea a recurs la un gest incredibil din cauza geloziei excesive. Aceasta s-a fotografiat în timp ce îşi ameninţa copilul de doar un an şi jumătate cu un cuţit în jurul gâtului. Fotografia a fost trimisă soţului său, care, voia să divorţeze tot din cauza geloziei femeii.

RomaniaTV.net
23 nov. 2015, 16:32

Femeia făcea foarte des scene de gelozie şi îşi ameninţa frecvent soţul, care este şofer pe tir, că îşi va pune capăt zilelor. În cele din urmă, aceasta a trecut la ameninţări mult mai grave. I-a spus bărbatului că o va ucide pe fetiţa lor de doar un an şi jumătate .

Cei doi sunt acum în proces de divorţ, iar copila locuieşte împreună cu tatăl ei, însă, într-un din zilele în care micuţa se afla la mama sa, a fost fotografiată plângând în timp ce era ameninţată cu un cuţit la gât.

Poza a fost trimisă apoi tatălui, care, nu a stat prea mult pe gânduri şi a făcut imediat o plângere la poliţie, unde a mai depus ca probă şi o conversaţie înregistrată în care soţia sa îi spunea că dacă nu va răspunde la telefon le va găsi pe amândouă moarte.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.