Gest şocant al unui lider PNL. A fost găsit spânzurat

Vicepreședintele PNL în Marea Britanie, un tânăr de doar 28 de ani, s-a spânzurat. Tiberiu Sbârcea obţinuse de curând doctoratul.

16 nov. 2017, 13:19
Gest şocant al unui lider PNL. A fost găsit spânzurat

Dan-Tiberiu Sbîrcea reuşise, la doar 28 de ani, să obţină doctoratul la Imperial College, o universitate prestigioasă din Marea Britanie, cotată pe locul opt la nivel mondial.

Mama acestuia, procuror în cadrul Parchetul pe lângă Judecătoria Timişoara, a plecat în Londra şi a spus că vina pentru starea psihică în care a fost adus fiul ei ar aparţine profesorilor de la universitatea britanică, scrie adevarul.ro. 

„Cred că a fost împins să facă acest gest, să-şi ia viaţa. Nu pot să comentez acum, dar cred ca cea mai mare vină o au profesorii de la facultate”, a declarat femeie.

Jurnaliştii de la Ziarul Românesc care apare în Marea Britanie au prezentat informaţia morţii tânărului. Tibi, aşa cum îi spuneau prietenii, era vicepreşedinte al PNL Marea Britanie.

„Prima oara in viata mea cand simt ca pamantul imi fuge de sub picioare. Vicepreşedintele PNL Marea Britanie, bunul meu prieten Tiberiu a incetat din viata. Si abia si-a terminat PhD-ul la Imperial College”, a scris pe Facebook Dorian Curcanu,  vicepreşedinte al PNL Marea Britanie.