Gest şocant al unui tată: Şi-a ucis copilul, apoi s-a spânzurat

Dramă fără margini într-o familie din Mureş. Tatăl şi copilul acestuia de numai un an şi şapte luni au fost găsiţi spânzuraţi, în casa în care locuiau. Din primele informaţii se pare că bărbatul de 25 de ani şi-a omorât copilul şi apoi s-a sinucis.

RomaniaTV.net
20 feb. 2012, 13:38
Gest şocant al unui tată: Şi-a ucis copilul, apoi s-a spânzurat

Bărbatul sinucigaş şi fiul acestuia au fost gasiţi spânzutaţi în casa lor de către un vecin. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Deocamdată anchetatorii nu cunosc motivele care l-au împins pe tânăr să-și ucidă copilul. Acesta era căsătorit de aproximativ un an. Soția lui nu era acasă când bărbatul a comis faptele.

O echipă de procurori și de criminaliști a ajuns în localitatea Suseni din județul Mureș, locul în care s-a întâmplat tragedia.

Secţia de Poliţie Rurală Brâncoveneşti a fost sesizată, luni, de un vecin care i-a descoperit spânzuraţi pe un bărbat de 25 de ani din Suseni şi pe fiul acestuia, în vârstă de un an şi şapte luni. Se presupune că bărbatul şi-a spânzurat fiul, după care s-a spânzurat şi el. S-a deschis o anchetă, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş„, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, Livia Popa.