Gest şocant făcut de un bărbat din Galaţi. A vrut să-şi omoare fiica, gelos pe soţie

Un bărbat din Galaţi a vrut să se arunce în aer, împreună cu fiica sa de 11 ani. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei deoarece acesta bănuia că soţia sa are un amant. Din fericire, vecinii l-au oprit la timp, iar acum, bărbatul va sta în spatele gratiilor 2 ani şi 4 luni, pentru tentativă de omor.

21 apr. 2017, 08:47
Gest şocant făcut de un bărbat din Galaţi. A vrut să-şi omoare fiica, gelos pe soţie

Bărbatul a făcut o criză de gelozie în momentul în care soţia sa, care lucra în Anglia, l-a anunţat că va mai sta acolo încă şase luni pentru că i s-a prelugit contractul de muncă.

Bărbatul credea că soţia sa are un amant şi a vrut să se răzbune. Acesta a plănuit să o ucidă pe fiica lor de doar 11 ani. A intrat în camera fetei cu o butelie de gaz şi a vrut să provoace o explozie. Din fericire bricheta nu s-a aprins. Copila s-a speriat şi a sunat la 112. În momentul în care propriul tată a vrut să o omoare, fata vorbea cu mama ei pe internet, iar femeia a alarmat vecinii.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului, au reuşit să o salveze pe copilă, iar tatăl ei a fost reţinut. Bărbatul a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare pentru tentativă de omor.

Citeşte şi Bătrână de 80 de ani, trimisă la închisoare după ce a omorât un violator