Gest şocant făcut de un bărbat din Iaşi. S-a aruncat de la etaj pentru că trebuia să elibereze apartamentul

Un bărbat din Iaşi a murit după ce s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia. Potrivit primelor informaţii, acesta a recurs la gestul extrem după ce primise ordin de evacuare a locuinţei.

25 nov. 2020, 10:23
Gest şocant făcut de un bărbat din Iaşi. S-a aruncat de la etaj pentru că trebuia să elibereze apartamentul

Gest şocant făcut de un bărbat din Iaşi. Acesta a murit după ce s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia. Trecătorii au sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliţiei un echipaj de prim ajutor. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului, potrivit bzi.ro.

Gest şocant. Bărbatul s-a sinucis după ce a primit ordin de evacuare din apartament

La faţa locului au ajuns şi criminaliştii, care au demarat o anchetă.

Potrivit primelor informaţii, se pare că bărbatul a recurs la acest gest după ce, în urma unui divorț a apărut un ordin judecătoresc de evacuare a locuinței.

Citeşte şi Un poliţist din Vaslui, găsit mort în casă. Bărbatul cazuse în depresie după ce scăpase de coronavirus

Caz bizar la Iaşi. Tânăr de 26 de ani, mort de COVID deşi rezultatul testului PCR a fost negativ. Explicaţiile medicilor

Caz bizar la Iaşi. Un tânăr în vârstă de 26 de ani a murit de COVID-19, deşi rezultatul testului PCR a fost negativ. Băiatul a ajuns la spital din cauza tusei care nu-i dădea pace de câteva săptămâni. În rest, tânărul se simţea bine şi nu se ştia cu vreo boală cronică.

Tânărul în vârstă de 26 de ani, care a murit recent la Spitalul „Sf. Spiridon”,  tuşea de câteva săptămâni, dar în rest se simţea bine, neştiindu-se cu vreo boală cronică. La îndemnul mamei sale, tânărul a ajuns mai întâi la medicul de familie. Acesta l-a evaluat sumar şi a hotărât că e cazul să ceară părerea unui specialist. A ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor cu ambulanţa chemată de medicul de famile la cabinet.

Reprezentanţii Spitalului „Sfântul Spiridon” spun că tănărul a ajuns la spital cu simptomatologie respiratorie, fiind suspect de COVID-19, însă în aşteptarea rezultatelor a suferit un stop cardio-respirator. A fost resuscitat, ulterior internat la Chirurgie Toracică pe ATI, în stare gravă.

Autopsia s-a făcut la Institutul de Medicină Legală (IML) Iaşi pe 18 noiembrie, şi acolo au fost recoltate fragmente din plămân, pentru a determina dacă a fost sau nu vorba de COVID-19, probele de aici fiind mult mai concludente decât testul PCR care ieşise negativ. A doua zi, pe 19 noiembrie, rezultatele primite de la Laboratorul de Analize Medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase au arătat că testul Covid 19 este pozitiv, rezultat care a fost comunicat familiei tânărului.