Gest şocant făcut de un tânăr din Timişoara, după o decepţie în dragoste. S-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc

Un tânăr în vârstă de 35 de ani a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc din Timişoara. Tragedia a avut loc marţi seară.

22 iun. 2022, 10:06
Gest şocant făcut de un tânăr din Timişoara, după o decepţie în dragoste. S-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc

Gest şocant făcut de un tânăr din Timişoara. Bărbatul în vârstă de 35 de ani ar fi luat decizia de a-şi pune căpăt vieţii în urma unei decepţii în dragoste.

Gest şocant făcut de un tânăr din Timişoara. A murit după ce s-a aruncat de la etajul 8

Tânărul s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din Timişoara. La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii şi un echipaj al Ambulanţei. Bărbatul a fost transportat în stare critică la spital.

Citeşte şi Sinucidere la Spitalul Gavril Curteanu din Oradea! Un pacient s-a aruncat în gol

„Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 35 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 8 al unui bloc. Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au spus reprezentanții IPJ Timiș, potrivit tion.ro.

Din păcate, tânărul a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul în vârstă de 35 de ani suferea de anumite afecţiuni psihice. Acesta locuia împreună cu părinţii lui la primul etaj al blocului în care a avut loc tragedia.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz şi au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Un elev s-a aruncat de la geamul școlii, după ce a luat nota 4 la biologie. Mesaj cutremurător lăsat profesoarei