Sinucidere la Spitalul Gavril Curteanu din Oradea! Un pacient s-a aruncat în gol

Tragedie fără margini la Spitalul Gavril Curteanu din Oradea. Un pacient ce suferea de o boală nemiloasă şi-a pus capăt zilelor, după ce s-a aruncat de la etajul patru al unităţii medicale.

30 apr. 2022, 09:12
Sinucidere la Spitalul Gavril Curteanu din Oradea! Un pacient s-a aruncat în gol
foto: ebihoreanul.ro

Sinucidere la Spitalul Gavril Curteanu din Oradea! Incidentul şocant a avut loc joi dimineaţă, în jurul orei 5, spun surse citate de Bihoreanul. Victima este un pacient în vârstă de 58 de ani.

Bărbatul, care avea cancer în fază terminală, se afla singur în salon şi s-a aruncat pe geam. Acesta a murit în urma căzăturii.

Citeşte şi: Părintele Vasile Ioana, abordare inedită a păcatelor beţiei şi desfrânării: „Nu e păcat să bei, păcat e să te-mbeţi”/”Ai o nevoie fizică, o abţii şi o topeşti în patul conjugal”

Moartea violentă a bărbatului este investigată de poliţişti. Anchetatorii spun că nu există suspiciuni ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracţiuni.

„Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei Oradea continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul-şef Alina Fărcuţa, pentru sursa citată.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei, a mai spus purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Bihor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au declanşat o anchetă în caz pentru moarte suspectă.

Citeşte şi: Aroganţa Rusiei: Putin vrea defilare de 9 mai cu mercenarii capturaţi în Ucraina. Apelul lui Lavrov pentru NATO