Gest şocant la Spitalul din Sibiu. Un pacient infectat cu coronavirus s-a SINUCIS

Un pacient confirmat cu noul coronavirus s-a sinucis la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu. Anunţul terifiant a fost făcut, vineri seara, de Prefectura Sibiu.

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 19:30
Gest şocant la Spitalul din Sibiu. Un pacient infectat cu coronavirus s-a SINUCIS

„În cursul nopţii de 16 octombrie, în jurul orei 2,00, un bărbat în vârstă de 73 de ani, confirmat pozitiv în urma testării SARS-CoV-2, internat în cadrul unei unităţi sanitare din Sibiu, s-a aruncat pe fereastra salonului situat la etajul I. Acesta a fost internat de urgenţă pe secţia ATI, în stare foarte gravă. În cursul zilei de astăzi, bărbatul a decedat.

De asemenea, la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu, în urma sesizării din oficiu, s-a deschis o anchetă penală care vizează stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul în cauză”, a precizat Prefectura Sibiu, conform Agerpres.

Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie, Cristian Roman, a confirmat că pacientul era internat în acest spital.

Este al doilea pacient cu COVID-19 internat în spital care se sinucide. În luna mai, un alt bărbat infectat cu noul coronavirus şi aflat în tratament în Secţia de Boli Infecţioase din Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu, s-a spânzurat în baia salonului.

Mărturia cutremurătoare a fiicei unui confirmat cu coronavirus: „E un sistem criminal! De ce vor să mi-l omoare?”