Gest surprinzător făcut de Simona Halep. Cum s-a dat de gol că a mai pierdut un sponsor important FOTO

Simona Halep a surprins recent, când a apreciat o postare a lui Stefanos Tsitsipas, în care grecul face reclamă la produse de echipament sportiv marca Adidas, compania rivală a celor de la Nike, sponsor important al sportivei din Constanţa.

03 iul. 2023, 16:09
Gest surprinzător făcut de Simona Halep. Cum s-a dat de gol că a mai pierdut un sponsor important FOTO
Gest surprinzător făcut de Simona Halep. Cum s-a dat de gol că a mai pierdut un sponsor important

Gest surprinzător făcut de Simona Halep. În imaginea apreciată de româncă, Stefanos Tsitsipas promovează faptulcă este îmbrăcat „din cap până-n picioare în haine Adidas”. Una dintre explicaţii poate fi aceea că Nike ar fi suspendat contractul cu fostul lider WTA, încă de la începutul acestui an, iar implicarea în scandalul de dopaj a sistat orice fel de negociere.

Pe lângă aprecierea imaginii, Simona Halep a oferit şi o inimioară, gest carea stârnit discuţii, mai ales că ea este divorţată, iar grecul are o relaţie, recent oficializată public, cu Paula Badosa (Spania).

Citeşte şi: Simona Halep, suspectată de intenţie repetată de dopaj. Analizele de sânge care aruncă în aer scandalul de dopaj al fostului nr. 1 WTA

Altfel, după actualizarea de luni, dubla campioană de Grand Slam a ieșit din Top 50 WTA și a ajuns până pe locul 54, cu 1.000 de puncte.De la finalul lunii august 2022, fostul lider mondial nu a mai jucat meci oficial și a pierdut punctele cucerite înainte de suspendare. Astfel, Simona Halep a ajuns să ocupe de luni, 3 iulie, locul 54 WTA, cu 1.000 de puncte. Simona Halep nu a mai fost în afara primelor 50 de jucătoare ale lumii din 9 iunie 2013, atunci când a ocupat locul 58 WTA. În anul respectiv, în care a cucerit nu mai puțin de șase titluri WTA, Simona Halep și-a început ascensiunea în circuitul WTA.

Citeşte şi: După Banca Transilvania, un alt sponsor important rupe contractul cu Simona Halep. Câţi bani pierde fostul nr. 1 WTA