Gest SURPRINZĂTOR făcut de tatăl lui BĂNEL NICOLIŢĂ. Prima reacţie a FOTBALISTULUI

Bănel Nicoliţă este în relaţii reci cu tatăl său, pe care nu-l mai ajută financiar. Marin Nicoliţă îşi vede însă de viaţă şi a luat două decizii importante: s-a însurat şi a plecat la muncă în străinătate.

06 mai 2015, 13:53
Gest SURPRINZĂTOR făcut de tatăl lui BĂNEL NICOLIŢĂ. Prima reacţie a FOTBALISTULUI

Marin Nicolita a disparut cu desavarsire din lumina reflectoarelor, iar Cancan a aflat si de ce. Tatal lui Banel Nicolita s-a insurat cu o femeie de la el din sat, cu care a mai trait in urma cu cativa ani. Cei doi au avut un copil, pe care l-au abandonat acum opt ani, dandu-l spre crestere unor oameni. Acum, fara ajutor de la fotvbalist, Marian Nicoliţă şi soţia au plecat la muncă în străinătate.

„Am doua familii de intretinut, una la Bucuresti, formata din sotia si fiica mea, iar a doua la Faurei, adica mama si fratii mei. M-am tinut de cuvant si i-am luat tatei casa, i-am dat ani la rand bani. Am facut tot ceea ce am putut pentru el. Am incercat sa il ajut mereu, sa uit tot ceea ce a facut, dar nu pot la nesfarsit. M-a vandut pentru cateva milioane. Nu iti poti vinde propriul copil. Nu i-am mai dat bani, stie si el de ce. Daca ma ruga frumos, cu siguranta i-as fi dat, asa cum am facut-o mereu”, a declarat Banel Nicolita, care ii trimite lunar mamei sale suma de 1.000 de euro.