Gest ULUITOR făcut de Gigi Becali în VINEREA MARE

Gigi Becali se ţine de promisiunea făcută la ieşirea din penitenciar. Latifundiarul nu i-a uitat pe cei cu care a împărţit viaţa în ultimii doi ani.

10 apr. 2015, 14:01
Gest ULUITOR făcut de Gigi Becali în VINEREA MARE

Gigi Becali s-a imprietenit cu colegii sai de celula, dar si cu alti detinuti. Inainte de a parasi penitenciarul, Gigi Becali le-a promis acestora ca nu ii va uita si s-a tinut de promisiune.

CITEŞTE ŞI: Gigi Becali, ANUNŢ CUMPLIT despre prietenii Meme Stoica, Cristi Borcea şi Gică Popescu

Astfel, desi a plecat in pelerinaj pentru a se reculege, latifundiarul din Pipera a dat instructiuni clare familiei sale pentru a trimite pachete la Poarta Alba, scrie Cancan.

CITEŞTE ŞI: Gigi Becali s-a întors de la Muntele Athos. ANUNŢ BOMBĂ făcut la aeroport VIDEO

„Toate preparatele au fost facute de bucataresele lui, nicidecum cumparate. Gigi Becali nu a vrut sa le trimita de astazi pentru ca detinutii sa nu renunte la post tocmai in Vinerea Mare. Da, pare incredibil, dar Gigi Becali i-a convins sa tina tot postul. El le-a trimis friptura de miel si de post, drob, sarmale, cozonaci, pasca, vin, de toate. Detinutilor nu le va lipsi nimic. Gigi Becali are de gand sa le trimita mereu pachete, atata timp cand ei isi respecta promisiunile si nu fac scandaluri, batai”, a declarat un apropiat al lui Gigi Becali.

CITEŞTE ŞI: Gigi Becali, DESFIINŢAT! „Megaloman populist, rasist, homofob, misogin, urât”