Gest halucinant pentru salvarea unei vieţi: Şi-a vândut bebeluşul pentru a-l ajuta pe cumnat să rămână în viaţă

O tânără mamă a fost nevoită să îşi vândă bebeluşul de numai 5 luni pentru a face rost de banii necesari unui tratament fără de care cumnatul grav bolnav ar fi murit cu zile.

07 mai 2018, 19:33
Gest halucinant pentru salvarea unei vieţi: Şi-a vândut bebeluşul pentru a-l ajuta pe cumnat să rămână în viaţă

Povestea tinerei mame afgane, Obaida Qaisari, în vârstă de 20 de ani, din provincia Faryab, este sfâşietoare. Neavând bani pentru a-l salva de la moarte pe cumnatul ei, grav bolnav şi care nu putea să îşi permită să facă un tratament corespunzător, femeia a decis să îşi vândă copilul unei alte familii pentru a-i plăti tratamentul salvator. Bărbatul suferea de leucemie, iar familia tinerei a fost împinsă să facă acest gest îngrozitor, informează Belga.

Fetiţa de 5 luni a fost cumpărată cu echivalentul a 355 de euro.

Am plâns zile-n şir

„Am plâns zile-ntregi, pentru că îmi lipsea enorm”, povesteşte Obaida. Soţul tinerei nu mai avea niciun loc de muncă şi nicio sursă de venit. Astfel, bebeluşul a fost cumpărat de un cuplu din regiune care nu putea să aibă copii.

După ce povestea tristă s-a răspândiut în regiune, funcţionarii şi locuitorii înstăriţi din regiune s-au hotărât să îl redea familiei bebeluşului. Mai mult, le-au dat tinerilor părinţi banii înapoi din vânzarea către cuplul adoptiv.