Gestul caritabil care face înconjurul lumii. Cum a fost răsplătit un bărbat milos care le-a oferit mâncare unor copii sărmani

Întâmplarea a avut loc în India, dar s-a viralizat în toată lumea. Un bărbat a cumpărat mâncare pentru doi copii ai străzii. Se afla în delegatie și servea masa la un restaurant. La un moment dat, Kumae Akhilesh a observat că cineva îl privea prin geam.

18 aug. 2018, 16:19
Gestul caritabil care face înconjurul lumii. Cum a fost răsplătit un bărbat milos care le-a oferit mâncare unor copii sărmani

A întors capul și a văzut că este vorba de un băiețel. Era sărac și înfometat. Așa că i-a făcut semn să intre. Băiatul sărac a intrat în restaurant alături de sora lui. Bărbatul a mai comandat mâncare pentru cei doi copii ai străzii.

Copiii au început să mănânce cu poftă. Erau flămânzi. După ce s-au ospătat cu tot ce le oferise bărbatul care îi invitase la masă, cei doi copii i-au mulţumit acestuia şi au părăsit restaurantul.

Fericit că micuții au mâncat, bărbatul a cerut nota de plată. Surpriza i-a fost mare: chelnerul i-a adus un bilet, în locul bonului fiscal pe care era scris: „Nu avem o casă de marcat pe care să batem generozitatea. Să ai parte numai de bine.” Poza cu biletul a fost publicată în mediul online și a ajuns virală.