Gestul caritabil care face înconjurul lumii. Cum a fost răsplătit un bărbat milos care le-a oferit mâncare unor copii sărmani

Publicat: Sâmbătă, 18 August 2018 19:19 // Actualizat: Sâmbătă, 18 August 2018 19:19 // Sursa: romaniatv.net

Întâmplarea a avut loc în India, dar s-a viralizat în toată lumea. Un bărbat a cumpărat mâncare pentru doi copii ai străzii. Se afla în delegatie și servea masa la un restaurant. La un moment dat, Kumae Akhilesh a observat că cineva îl privea prin geam.

A întors capul și a văzut că este vorba de un băiețel. Era sărac și înfometat. Așa că i-a făcut semn să intre. Băiatul sărac a intrat în restaurant alături de sora lui. Bărbatul a mai comandat mâncare pentru cei doi copii ai străzii.

Copiii au început să mănânce cu poftă. Erau flămânzi. După ce s-au ospătat cu tot ce le oferise bărbatul care îi invitase la masă, cei doi copii i-au mulţumit acestuia şi au părăsit restaurantul.

Fericit că micuții au mâncat, bărbatul a cerut nota de plată. Surpriza i-a fost mare: chelnerul i-a adus un bilet, în locul bonului fiscal pe care era scris: "Nu avem o casă de marcat pe care să batem generozitatea. Să ai parte numai de bine." Poza cu biletul a fost publicată în mediul online și a ajuns virală.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bărbat milos copii copii saraci gest caritabil mâncare mâncare pentru copii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8358
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H