Gestul cu care Liviu Vârciu şi-a scos iubita din sărite. Ce îi pregăteşte Anda Călin: „Să vezi ceartă acasă!”

Liviu Vârciu și-a achiziționat recent o mașină, însă acesta a început să își dea seama că nu a fost cea mai bună alegere destul de rapid. Ce mesaj i-a transmis acesta iubitei lui, Anda Călin.

14 apr. 2023, 20:52
Gestul cu care Liviu Vârciu şi-a scos iubita din sărite. Ce îi pregăteşte Anda Călin: „Să vezi ceartă acasă!”

Liviu Vârciu este extrem de activ pe rețelele sociale, unde și-a obișnuit fanii să ofere cele mai picante detalii din viața lui. Acesta s-a filmat recent în timp ce se afla la benzinărie, transmițând un mesaj partenerei sale de viață. Prezentatorul TV a informat-o pe Anda Călin că a cheltuit o avere pentru a alimenta mașina.

Citește și: Ce s-a întâmplat la petrecerea de ziua lui Nea Mărin. Liviu Vârciu i-a dat o replică neașteptată: „Ai să-mi dai 2.500!”

Liviu Vârciu le-a dezvăluit urmăritorilor că recent și-a cumpărat o nouă mașină, însă aceasta achiziție nu l-a bucurat prea multă vreme. Momentul în care și-a dat seama cât a costat o singură alimentare, a realizat că poate această mașină nu este tocmai potrivită.

După ce a pus combustibil, prezentatorul TV a mărturisit că Anda Călin va fi foc și pară, atunci când va afla exact câți bani a cheltuit pentru benzină.

„Am alimentat 82 de litri. Mi-am mai luat una (n.r. o mașină). Acum o să vadă și doamna mea și o zică: ‘Vai, iubitul meu, cum se gândește el la mine, să avem amândoi la fel’. Să vezi ceartă acasă! Consumă 39,5. Sunt la Constanța, am băgat 82 de litri și mai alimentez o dată în București. Să vedem cât a consumat. Vă pup!”, a povestit Liviu Vârciu pe Instastory.

Cum se înțelege Liviu Vârciu cu fiica lui cea mare

Liviu Vârciu are o relație extrem de bună cu fiica sa cea mare, Carmina. Prezentatorul TV a povestit că i-a cumpărat fiicei ei o mașina, atunci când aceasta a trecut examenul de condus. Totuși, câtărețul nu a fost dispus să cheltuiască prea mulți bani pe vehicul, așa că a achiziționat pentru aceasta un autoturism mai vechi. Mai mult, chiar și el circulă cu o mașină mai veche, din anul 1996.

„I-am luat o mașină de 3.200 de euro.(…) Din 2005 i-am luat, iar eu merg cu una din 1996. A venit la mine și mi-a zis: ‘Tata, păi sunt și eu fata lui Liviu Vârciu… pot să merg cu asta?’. Nu vrei să știi ce a fost la gura mea. ‘Nu îți e rușine un pic, eu n-am avut lănțișor de aur la gât. Ți-am luat mașină hidramată. Fă-mă de râs, fă-mă de râs! Învață să mergi cu asta”, a povestit Liviu Vârciu acum ceva timp, într-o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Liviu Vârciu stă de o săptămâna la pat din cauza problemelor de sănătate: „Este din ce în ce mai rău”