Gestul de fair play care a uimit Italia. Klose a refuzat un gol pe care l-a marcat cu mâna VIDEO

Miroslav Klose a trimis mingea în poarta celor de la Napoli, arbitrul a validat reuşita, dar atacantul lui Lazio a recunoscut că a marcat cu mâna şi abia după aceea golul a fost anulat.

RomaniaTV.net
27 sept. 2012, 08:44
Gestul de fair play care a uimit Italia. Klose a refuzat un gol pe care l-a marcat cu mâna VIDEO

La toate nivelurile, fotbalul este împânzit de trişori care încearcă să-şi creeze avantaje în teren, prin orice mijloace. În acest context, gestul făcut de Miroslav Klose în meciul pe care Lazio l-a jucat la Napoli, miercuri seara, este unul admirabil, care se înscrie pe lista nominalizărilor la Trofeul Fair-Play.

Era minutul 3 al partidei, când atacantul german a trimis mingea în poartă, după un corner, iar arbitrul a validat reuşita. Jucătorii lui Napoli au protestat vehement, susţinând că fotbalistul lui Lazio a lovit mingea cu mâna, însă arbitrul a fost de neînduplecat, fiind convins că golul a fost corect. Asta până când a intervenit însuşi Klose şi i-a declarat centralului că a trimis balonul în poartă cu mâna, astfel că tabela a rămas nemodificată.

Ulterior, Lazio avea să piardă întâlnirea cu scorul de 0-3, dar alta ar fi fost soarta jocului dacă Miro Klose nu şi-ar fi recunoscut vina, iar Lazio avea 1-0 din minutul 3.