Gestul de neînţeles făcut de un tânăr părăsit de iubita pe care voia să o ceară de soţie. „M-a costat, dar mă simt bine”

Brendan Beasley, un electrician din Sydney, a organizat în mare secret o călătorie în Grecia, pe insula Santorini, unde plănuia să-și ceară în căsătorie iubita.

13 aug. 2019, 13:44
Gestul de neînţeles făcut de un tânăr părăsit de iubita pe care voia să o ceară de soţie. „M-a costat, dar mă simt bine”

Brendan a cheltuit în total 10.000 de dolari australieni, adică peste 6.000 de euro, pentru planul său, jumătate din sumă fiind dată pe inelul de logodnă, scrie digi24.ro. Însă, cu câteva zile înainte de a pleca în vacanță, femeia l-a anunțat pe Brendan că îl părăsește, relatează LadBible.

Citeşte şi Românul de 22 de ani care s-a sinucis live pe Facebook, mesaj cutremurător pentru părinţi. De ce a recurs la teribilul gest FOTO

„După trei ani petrecuți împreună și fără niciun motiv, ea m-a părăsit”, a spus Brendan. „Am fost devastat pentru că eu cumpărasem inel și am plătit o vacanță surpriză la Santorini ca să o cer în căsătorie, pentru că visul ei era să se logodească acolo”, a mai spus tânărul.

Brendan a spus că despărțirea a fost dureroasă și a decis, în final, să meargă singur în Santorini, drept consolare și pentru a mai amortiza din efortul financiar considerabil făcut.

Ajuns în Santorini, cucerit de peisaj și de răsărit, Brendan a luat o decizie impulsivă și costisitoare: a aruncat inelul în mare.

„Am vrut neapărat să scap de acel inel… M-a costat foarte mult, dar în momentul în care l-am aruncat, am simțit că am scăpat de o mare greutate pe care o aveam pe suflet. M-a costat mult, dar m-am simțit bine”, a mai spus Brendan.