Românul de 22 de ani care s-a sinucis live pe Facebook, mesaj cutremurător pentru părinţi. De ce a recurs la teribilul gest FOTO

Tânărul român care a provocat intenţionat un accident devastator pe un drum din Germania a murit. Băiatul de doar 22 de ani, pe nume Claudiu, a intrat intenţionat cu duba pe care o conducea într-un TIR cu 170 km/h.

07 aug. 2019, 06:26
Românul de 22 de ani care s-a sinucis live pe Facebook, mesaj cutremurător pentru părinţi. De ce a recurs la teribilul gest FOTO

Cu puțin timp înainte de a muri, Claudiu, românul care s-a sinucis live pe Facebook după ce a lăsat un mesaj de adio pentru părinții lui în care le-a mărturisit acestora că motivul pentru care alege să se sinucidă este faptul că iubita lui l-a părăsit pentru altcineva postase, cu puțin timp înainte să moară, o fotografie cutremurătoare pe Facebook, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Germania restabileşte controalele la graniţe. Un copil de 8 ani a fost ucis la frontiera cu Elveţia de un bărbat din Eritreea

Băiatul încărcase pe rețeaua de socializare o fotografie cu un bărbat care stă la plajă și în ciuda tuturor femeilor sexy care trec pe lângă el, atenția sa este îndreptată doar către un tablou cu fotogarfia soției sale. Din acest lucru înțelegem că românul care s-a sinucis live pe Facebook își iubea foarte mult iubita și nu a putut suporta faptul că aceasta l-a părăsit pentru altcineva.
Accident cumplit, transmis live pe Facebook

Băiatul s-a urcat la volanul autovehiculului său şi a lovit în plin, fără niciun regret, TIR-ul din faţa sa. Totul s-a întâmplat în timp ce făcea un live pe Facebook.

Impactul a fost devastator, însă Claudiu nu a murit pe loc. El a fost dus la spital în comă, acolo unde a fost ţinut în viaţă de aparate timp de 15 ore. Din păcate, medicii nu au mai putut să-i salveze viaţa, potrivit presei din străinătate. Claudiu avea 22 de ani şi plecase la muncă în străinătate pentru o viaţă mai bună. Visurile lui s-a sfârşit, însă, odată cu decizia teribilă de a-şi pune capăt zilelor.