Gestul disperat al unui român. A încercat să își dea foc după ce a rămas fără loc de muncă

Un bărbat de 40 de ani din Târgul Jiu a încercat să își dea foc în fața Prefecturii Gorj. Acesta este angajat HoReCa și a rămas fără loc de muncă în urma noilor restricții.

18 nov. 2020, 15:15
Gestul disperat al unui român. A încercat să își dea foc după ce a rămas fără loc de muncă

Gestul disperat al unui român. Prefectul Cosmin Pistol este cel care l-a convins pe bărbat să renunțe la gestul său extrem. Acesta i-a explicat că prin asemenea momente trec foarte mulți români și că toată lumea trebuie să facă sacrificii în această perioadă.

Citește și: Jean de la Craiova împreună cu mai mulţi artişti şi politicieni, victime ale unei grupări desfiinţate de DIICOT

Bărbatul, fost angajat în domeniul HoReCa, este căsătorit și are un copil. Acesta este singurl întreținător al familiei, iar după ce a rămas fără loc de muncă acesta susține că nu are ce să mănânce.

Gestul disperat al unui român. Gorjeanul lucra la un bar și la o sală de jocuri de noroc din Târgu Jiu ca agent de pază, însă angajatorul a decis să renunțe la salariați. Bărbatul care a încercat să își dea foc în fața Prefecturii nu beneficia nici de șomaj. De asemenea, acesta susține că a încercat să își găsească un loc de muncă, însă nu a reușit.

”Nu am un bani, nu am ce mânca”, declara acesta.

BILANŢ coronavirus 18 noiembrie

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat 10.269 cazuri noi COVID în ultimele 24 de ore după efectuarea a 37.906 de teste. Este cel mai mare număr de îmbolnăviri zilnice cu coronavirus de la începutul pandemiei COVID-19 în România. În ultimele 24 de ore, rata de pozitivare a fost de 27%. De asemenea, 1.174 de pacienţi sunt internaţi în prezent la ATI.

Până astăzi, 18 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 383.743 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  261.387 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 10.269 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.207 persoane au fost reconfirmate pozitiv.