GESTUL Elenei Udrea, interpretat de Daniel Savu: Îi cere sprijin lui Băsescu – „Aştept să mă salvezi”

Gestul Elenei Udrea din Parlament este văzut şi ca un mesaj transmis lui Traian Băsescu. Daniel Savu, senator PSD şi membru al Comisiei parlamentare de control al SRI, a declarat, la România TV, că gestul a fost unul prin care Udrea cere să fie salvată şi solicită sprijin ce poate veni de la oameni din sistemul judiciar care "îi mai sunt datori lui Traian Băsescu".

10 feb. 2015, 10:27
GESTUL Elenei Udrea, interpretat de Daniel Savu: Îi cere sprijin lui Băsescu – „Aştept să mă salvezi”

Daniel Savu spune că gestul făcut de Elena Udrea este „clar unul studiat”, prin care aceasta doreşte să transmită un mesaj.

Dacă luăm în considerare şi ochii şi un zâmbet subtil în colţul gurii, nu este un gest de ameninţare, dar este un gest pe care într-adevar vrea să-l transmită cuiva drag: Este încă regulă totul, dar aştept să mă salvezi.

Cred că cere un sprijin de la o persoană dragă. Nu este un gest de ameninţare”, a declarat Daniel Savu.

CITEŞTE ŞI GESTUL ELENEI UDREA din Parlament, copiat din filmele cu mafioţi VIDEO

Senatorul a precizat că Udrea îi cere sprijin lui Traian Băsescu. „Ne întrebăm de ce ar astepta un sprijin de la Traian Băsescu. Pentru că nimic nu s-a schimbat intre cei numiti de Traian Băsescu in diversele functii piramidale din sistemul judiciar. Probabil ca dna Udrea se gandeste ca ar putea sa existe un sprijin pentru dansa de la oamenii care ii sunt datori lui Traian Băsescu încă. Aceasta este logica gestului: asteaptă un sprijin, o pedepasă mai mică, o altfel de incadrare judiciară… Şi spune că nici nu va vorbi. Probabil există o filieră pe care se bazează„, a comentat Savu.

Acesta a mai a arătat că, în contextul actual, Traian Băsescu „aşteaptă să-i vină rândul”.

CITEŞTE ŞI Gestul NEOBIŞNUIT făcut de Elena Udrea în plenul Camerei. Ce semnificaţie are

„Depinde dacă ii vine rândul de mărturiile pe care le va depune si doamna Udrea. Dacă ne gândim, către cine putea să facă trafic de influenţă dna Udrea? Mai sus de dna Udrea era doar Traian Băsescu. Şi Traian Băsescu va fi lucrat în dosarele astea şi îi va veni rândul„, a conchis Savu.

Elena Udrea a făcut un gest controversat la finalul discursului său din Parlament. Acesta şi-a dus degetul arătător la nara dreaptă, gest pe care unii îl atribuie puşcăriaşilor care vor să transmită un mesaj subtil.