Gestul emoţionant al unui câine: Nu vrea să îşi părăsească partenera ucisă de o maşină VIDEO

Publicat: Miercuri, 17 Octombrie 2012 20:27 // Actualizat: Miercuri, 17 Octombrie 2012 20:27 // Sursa: Mediafax

Un câine a reuşit să impresioneze întreaga lume prin gestul pe care l-a făcut faţă de partenera sa. Imaginile cu cele două patrupede sunt înduioşătoare şi au reuşit să ajungă cunoscute la nivel mondial, fiind difuzate pe Youtube.

Câinele este cunoscut ca fiind cel mai bun prieten al omului, având totodată emoţii şi sentimente la fel ca şi noi. Lucrul acesta este demonstrat de un animal din Rusia, care a reuşit prin gestul său să atragă compasiunea şi totodată uimirea locuitorilor din zona Perm din Rusia.

Timp de şapte zile, un ciobănesc german nu a vrut să îşi părăsească partenera, lovită şi ucisă de un autovehicul pe marginea unui drum naţional, patrupedul stând de pază lângă aceasta.

Pe parcursul săptămânii în care nu s-a mişcat din acel loc, oamenii i-au adus câinelui alimente şi apă pentru ca acesta să poată supravieţui.

Locuitorii din zonă susţin că ciobănescul şi-a târât partenera după ce aceasta a fost lovită de o maşină. Mai mult de atât, câinele a refuzat să părăsească trupul neînsufleţit al partenerei, deşi oamenii din zonă au încercat să îngroape căţeluşa aşa cum se cuvine. 

Trecătorii au ajuns să descrie situaţia animalelor demnă de "Romeo şi Julieta". "Este foarte trist. Câinele nu lasă pe nimeni să se apropie de partenera sa, pe care încearcă să o încălzească cu trupul său. E impresionant", a declarat un locuitor din zonă.  Oamenii din zonă susţin că odată ce câinele va realiza că partenera sa este moartă şi va părăsi zona cineva îl va adopta.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 oct 20:31
...cele două patrupede sunt înduioşătoare şi au reuşit să ajungă cunoscute la nivel mondial, fiind difuzate pe Youtube. Citește mai departe…http://www.rtv.net/gestul-emotionant-al-unui-caine-nu-vrea-sa-isi-paraseasca-partenera-ucisa-de-o-masina-video_49302.html ...
1
EUR
4.8286
RON
05 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H