Gestul emoţionant făcut de un preot milos pentru zeci de copii sărmani

A adus fericire pe chipurile a zeci de copii sărmani. Vorbim despre un preot din judeţul Teleorman, care a adus marea în curtea Bisericii la care slujeşte, pentru micuţii nevoiaşi care locuiesc în centrul social din apropiere şi nu îşi permit să ajungă pe litoral. Astfel, părintele le-a amenajat un bazin şi o zonă pentru plajă.

RomaniaTV.net
08 aug. 2017, 16:23
Gestul emoţionant făcut de un preot milos pentru zeci de copii sărmani

Preotul Florin Danu, care slujeşte la biserica din satul Lada, este o minune cerească pentru copiii sărmani din parohia sa. Cum unii dintre micuții nevoiași nu au văzut marea niciodată, iar părinții lor nu îşi permit să îi ducă în vacanțe, părintele a venit în ajutorul lor. Cu banii strânși din donațiile făcute de oamenii cu suflet, preotul a cumpărat un bazin, șezlonguri și a creat o plajă chiar în curtea parohiei.

Potrivit mditv.ro, acum, în vacanța de vară, micuții vin zilnic aici și, după masa caldă de prânz oferită tot de Biserică, își petrec după-amiaza la piscină.

Încă din 2012, părintele a transformat biserica în şcoală şi a primit cu braţele deschise toţi copiii săraci din sat. Acum, el reușește să hrănească zilnic peste o sută de suflete.

Fericirea de pe chipul copiilor sărmani îl ajută pe părinte să meargă mai departe și să realizeze tot ceea ce îşi propune.