Gestul EXTREM făcut de o femeie pentru a salva un bebeluş uitat într-o maşină în soare

Deşi ştia că riscă să fie arestată, o femeie din Statele Unite a spart parbrizul unei autoturism pentru a salva un copil uitat de propriul tată în maşina aflată în soare.

22 sept. 2014, 11:33
Gestul EXTREM făcut de o femeie pentru a salva un bebeluş uitat într-o maşină în soare

Scena s-a petrecut în parcarea unui supermarket din San Antonio, Texas. Din fericire pentru copil, o femeie l-a văzut singur în scaunul vehiculului parcat în soare. Mai mulţi martori au încercat să îi găsească părinţii în supermarket, dar fără succes. Aşa că femeia a trecut la treabă, pentru a salva bebeluşul.

Gestul curajos al femeii, care a ignorat avetismentele celor din jur, a salvat viaţa copilului. Prin parbrizul spart, ea a reuşit să îl scoată pe micuţ din maşina devenită un infern.

CITEŞTE ŞI REVOLTĂTOR: Şi-a lăsat copilul să MOARĂ închis în maşină, 7 ORE, la SOARE, ca să trimită mesaje SEXUALE

„Era foarte cald afară. Copilul era roşu la faţă, era clar că nu se simţea bine. Nu mi-a păsat că puteam fi arestată, mi-am zis că voi salva copilul!”, a declarat femeia.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere, poliţia a aflat că bebeluşul a fost lăsat singur în maşină, în soare, timp de 45 de minute. Tatăl său a intrat cu fiica cea mare la cumpărături, iar pe mezin l-a uitat în maşină. Bărbatul a fost acuzat de poliţie că a pus viaţa copilului în pericol. Astfel de cazuri sunt frecvente în Statele Unite. Doar în acest an, până acum, 27 de copii au fost uitaţi de părinţi în maşini.