Gestul făcut de asistenţii maternali din Baia de Aramă pentru Sorina, fetiţa pe care au crescut-o

Sorina, fetița crescută de o familie de asistenți maternali din Baia de Aramă, și adoptată de un cuplu de români stabiliți în Statele Unite, este în continuare în gândul soților Șărămăt, la aproape un an de când micuța a plecat în America.

RomaniaTV.net
23 apr. 2020, 20:05

Pentru că a fost primul Paște fără Sorina, familia de asistenți maternali a făcut un gest emoționant, pentru a rememora momentele frumoase petrecute împreună.

Într-o poză publicată pe rețelele sociale, membrii familiei stau în jurul mesei îmbrăcate în straie de sărbătoare, în timp ce fotografia micuței apare înrămată lângă aceștia.

Departe de România, Sorina duce o viață frumoasă alături de noua familie care îi oferă dragoste și suport, lucru pe care l-au făcut și soții Șărămăt.

La rândul ei, fetița a înregistrat un mesaj video pentru asistenții maternali care au îngrijit-o.

Doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămăt, Mulţumesc că m-aţi crescut până la opt ani. Sunt bine în familia asta, ei mă iubesc, şi eu pe ei îi iubesc. Mă îngrijesc, îmi dau de mâncare, am haine, mă îmbrac frumos, profesoarele la şcoală sunt foarte drăguţe, şcoala e foarte bine, fac pian, fac înot, fac gimnastică, îi iubesc pe ei şi ei pe mine. Mă cheamă şi pe mine Săcărin şi vă rog să nu mai ziceţi prostii. Dacă nu mai ziceţi prostii, o să venim la voi în România, în vizită“, le-a transmis Sorina celor care au crescut-o până la vârsta de opt ani.