Gestul făcut de Traian Băsescu la priveghiul Mioarei Roman a uimit pe toată lumea. Fostul președinte o evacuase pe fosta soție a lui Petre Roman cu ani în urmă

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost dus la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Nou. Luni, 26 februarie 2024, acolo va avea loc slujba de înmormântare. Toți cunoscuții fostei soții a lui Petre Roman au mers să-i ducă un ultim omagiu.

25 feb. 2024, 20:32
Gestul făcut de Traian Băsescu la priveghiul Mioarei Roman a uimit pe toată lumea. Fostul președinte o evacuase pe fosta soție a lui Petre Roman cu ani în urmă

Și Traian Băsescu a fost prezent la capelă să-i ducă un ultim omagiu Mioarei Roma. Gestul făcut de Traian Băsescu la priveghi a uimit pe toată lumea.

Au fost momente grele pentru toată familia Mioarei Roman. Oana și Catinca Roman sunt sfâșiate de durere și au stat non-stop la căpătâiul mamei lor, în timp ce-și plângeau suferința.

Citește și Primele imagini de la priveghiul Mioarei Roman. Petre Roman, printre primii care au venit să aprindă o lumânare. Oana și Catinca Roman au izbucnit în lacrimi la căpătâiul mamei

Petre Roman a fost și el prezent la priveghiul fostei sale soții, alături de care are două fiice. Traian Băsescu, la rândul său, a venit să fie alături de familie în aceste momente dificile. Fostul președinte a trimis o coroană de zambile albe, care a fost așezată lângă celelalte flori aduse de oamenii care au venit să ăi aducă un ultim omagiu Mioarei Roman.

„Cu respect, Traian Băsescu”, e scris pe coroana de flori de la priveghi.

În urmă ci mulți ani, Traian Băsescu a evacuat-o pe Mioara Roman din casa din Primăverii, împreună cu fiica cea mare, Catinca. Totul se întâmplase în 24 de ore, iar situația a stârnit revoltă în familia fostei soții a lui Petre Roman. La acel moment, Mioara Roman declara că a trecut prin momente dificile, după ce a aflat că trebuie să părăsească locuința, în urma deciziei luate de Traian Băsescu, pe atunci în funcția de președinte.

„Pe mine m-a dat afară din casă tovarășul Băsescu, care, mă rog, s-a plâns că nu are loc. Eu am îndrăznit să spun de domnul Băsescu că nu are legătură cu funcția de președinte, ceea ce nu cred că am greșit. Și eu sunt un cetățean oarecare, ce contează votul meu pro sau contra? Mai nou, eu nu mai am votat din 2000. O să spuneți că nu e patriotic, dar am obosit”, declara Mioara Roman, în urmă cu câțiva ani, într-un interviu.

Citește și Tora Vasilescu se confruntă cu probleme de sănătate. Actrița ajunge de urgență pe masa de operație. „Nu mă simt bine”