Primele imagini de la priveghiul Mioarei Roman. Petre Roman, printre primii care au venit să aprindă o lumânare. Oana și Catinca Roman au izbucnit în lacrimi la căpătâiul mamei

Sunt momente grele pentru Oana și Catinca Roman. Cele două se ocupă de priveghiul mamei lor. Sicriul cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la biserică.

25 feb. 2024, 15:34

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus, duminică după-amiază, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, din Capitală. Sicriul, de culoare albă, a fost adus de o mașină mortuară de lux.

Foarte multă lume a sosit deja pentru a-și lua adio de la Mioara Roman, iar printre primii sosiți a fost și Petre Roman, fostul ei soț.

Îmbrăcat în negru, cu un buchet de flori albe, așa cum a solicitat fiica sa, Petre Roman a ajuns foarte trist și vizibil afectat.

Oana și Catinca Roman se află și ele la biserică, acolo unde îi întâmpină pe toți cei care au venit să-și ia adio de la mama lor. Oamenii au sosit pentru a se ruga pentru sufletul Mioarei Roman, cu toții fiind de părere că aceasta a fost un om extraordinar, cu suflet bun, cu credință, empatie și bunătate față de semenii și elevii ei.

Mioara Roman va fi înmormântată luni

Pentru cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică 25 februarie, la ora 14.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi, nr 6. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 26 februarie, ora 14.00. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii, nr.4”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Vezi pe CANCAN mai multe poze de la înmormântare.

Oana Roman își dorește doar flori albe la înmormântare, un sobor de patru preoți, limuzină de lux și, nu în ultimul rând, pentru că mama ei a fost mereu o femeie cochetă, aceasta a solicitat și o procedură estetică pentru cea care i-a dat viață.

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă. Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție. Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”, a declarat Gabriela Lucuțar, potrivit Click.

Fosta soție a lui Petre Roman a murit în noaptea de joi spre vineri

Mioara Roman s-a stins din viață în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman și-a petrecut ultimii ani din viață la azilul de lux în care a internat-o fiica sa, din cauza problemelor medicale pe care le-a avut.