Gestul făcut Ioana Dichiseanu pentru tatăl său: „Face asta zilnic, la mormânt”

Gestul făcut Ioana Dichiseanu pentru tatăl său. Regretatul actor şi fiica lui au avut o relație specială, care, spune Ioana, încă există, chiar dacă tatăl său nu mai este în viaţă. Aceasta se gândeşte mereu la el şi merge în fiecare la cimitir, să îi cureţe mormântul.

31 ian. 2022, 15:44
Gestul făcut Ioana Dichiseanu pentru tatăl său: „Face asta zilnic, la mormânt”
Gestul făcut Ioana Dichiseanu pentru tatăl său

Gestul făcut Ioana Dichiseanu pentru tatăl său. Simona Florescu a declarat că Ioana are grijă în permanență de mormântul tatălui ei, îi spală mormântul cu clor și îi pune mereu flori.

Citeşte şi: Ioana Dichiseanu, răscolită de fotografiile cu Ion Dichiseanu realizate de sărbători: „De multe ori îi zic mamei: Măi, ce tată mi-ai ales!”

Gestul făcut Ioana Dichiseanu pentru tatăl său

Artista susține că mereu s-a îndoit de faptul că Ion Dichiseanu ar fi iubit-o, dar actorul îi spunea mereu că ține la ea, mai ales că i-a dăruit o fiică, pe care a iubit-o enorm.

Merge mereu la cimitir. Îi spală mereu mormântul, pune flori tot timpul. Spală marmura cu clor, efectiv, în fiecare zi! Eu mereu am crezut că m-a luat de soţie pentru că i-am oferit copilul pe care şi l-a dorit atât de mult.

Am fost nesigură de iubirea lui! Nu credeam că era lângă mine pentru că mă iubea pe mine. Dar el mereu spunea că astea sunt prostii. Poate doar mă răsfăţam, nu ştiu!‘, a spus Simona Florescu, pentru Playtech.ro.

Momente grele pentru Ioana Dichiseanu

Fosta soţie a actorului a mai mărturisit că fiica lor are atacuri de panică şi face eforturi să se obişnuiască cu faptul că tatăl ei nu mai este în viaţă.

Ioana are atacuri de panică! Se obisnuiește foarte greu, s-a îmbolnăvit și papagalul nostru, are nouă ani. Cățelușa a murit și ea, s-a dus foarte repede după Dichi. Și eu am momente când mă uit la poze și plâng.

Ioana trebuie totuși să-și revină, să depășească momentul ăsta! Îi e dor de el, că nu-i mai aude glasul. Amândouă îl visăm. Ioana și Adi lucrează la o carte pentru Dichi și la un album cu melodii interpretate de el”, a declarat Simona Florescu.


loading...
Partenerii noștri