Gestul ieşit din comun al unei eleve de 16 ani după ce prietena ei cea mai bună a BATJOCORIT-O pe FACEBOOK

O tânără de 16 ani din Mexic a recurs la un gest macabru după ce prietena ei cea mai bună a postat mai multe fotografii nud cu ea pe Facebook. Astfel, eleva şi-a înjunghiat amica de 65 de ori cu un cuţi de bucătărie şi a încercat să şteargă urmele crimei.

01 apr. 2014, 06:52

Erandy Elizabeth Gutierrez, o elevă de doar 16 ani din Mexic, a fost furioasă în momentul în care a descoperit că prietena ei cea mai bună, Anel Baez, tot de 16 ani, a postat pe internet mai multe fotografii nud pe care le făcuseră împreună, potrivit Metro.

Citeşte şi ŞOCANT: O tânără de 17 ani din Piteşti, ÎNJUNGHIATĂ de fostul iubit VIDEO

În urma incidentului, eleva i-a jurat prietenei că nu va apuca sfârşitul anului, recunoscând că va fi îngropată curând. Deoarece a crezut că totul este doar o glumă, Baez şi-a invitat colega în propria casă, lucru care i-a provocat moartea. Astfel, Gutierrez i-a spus că se duce la baie, ca apoi să ajungă în bucătărie de unde a luat un cuţit pe care l-a folosit să îşi înjunghie de 65 de ori cea mai bună prietenă.

Citeşte şi Eleva care şi-a omorât mama cu toporul a intrat la ASE. Maria Vlas i-a dat meditaţii în închisoare

Un oficial al poliţiei a povestit cum eleva a încercat să spele sângele de pe cuţit şi de pe haine, însă nu a reuşit. Mai mult, ea a fugit de la locul crimei şi s-a prefăcut că îşi plânge prietena, ca apoi să fie arestată chiar la înmormântare victimei.