ŞOCANT: O tânără de 17 ani din Piteşti, ÎNJUNGHIATĂ de fostul iubit VIDEO

O tânără de 17 ani din Piteşti a fost transportată la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, după ce a fost înjunghiată de către fostul ei prieten, care i-a cerut să se împace cu el. Suspectul, care a fugit de la locul faptei, este căutat de către poliţişti.

22 apr. 2013, 13:07

Fata a relatat că a fost luată de către tânărul de 24 de ani din locuinţa ei şi dusă cu forţa în apartamentul băiatului, unde a fost înjunghiată cu un cuţit de bucătărie, au declarat reprezentanţii IPJ Argeş. Incidentul a avut loc în cartierul piteştean Eremia Grigorescu, informează Mediafax.

„Fata, care este la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, ne-a spus cine este autorul. Îl căutăm acum, este fostul ei prieten. Primele relatări ale victimei indică faptul că acesta a venit la domicilul ei, a luat-o cu forţa în apartamentul lui, unde i-a cerut să se împace, iar la refuzul ei acesta a înjunghiat-o şi a fugit. Poliţiştii scotocesc în zonă şi îl vor identifica pe agresor. Acesta va fi acuzat în funcţie de leziunile suferite de victimă, urmând să stabilim încadrarea şi să vedem dacă loviturile de cuţit i-au pus viaţa în pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Poliţiştii îl caută pe tânărul de 24 de ani, iar fata, care are înţepături şi tăieturi pe faţă şi pe corp, este la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Medicii au confirmat că este în stare stabilă.