Gestul impresionant al paramedicilor faţă de o femeie bolnavă de cancer, în fază terminală. Ce dorinţă i-au îndeplinit

O femeie din Australia, din Queensland, bolnavă de cancer în fază terminală, şi-a văzut îndeplinită ultima dorinţă înainte de a muri. Paramedicii au dus-o pe plaja pe care voia să o mai vadă o dată înainte de moarte.

23 nov. 2017, 21:18
Gestul impresionant al paramedicilor faţă de o femeie bolnavă de cancer, în fază terminală. Ce dorinţă i-au îndeplinit

Gestul extraordinar al paramedicilor care i-au îndeplinit ultima dorinţă femeii bolnave de cancer a impresionat o lume întreagă. Ei au dus-o pe plaja pe care a vrut să o mai vadă pentru ultima oară înainte de a muri. Ea a putut să admire astfel apele din Golful Hervey – un oraş de pe coastele din Queensland.

Mai înainte de toate, echipajul de paramedici au „pus în scenă” o atmosferă special creată pentru confortul femeii muribunde, pentru ca ea să se simtă bine, aşa cum şi-a dorit.

„Uneori, nici medicamentele, nici pregătirea, nici aptitudinile nu mai contează … Uneori, tot ce îţi trebuie este empatia. Aceasta face diferenţa!”, arată o postare pe Facebook are a adunat 12.000 de vizualizări până acum.

Pe reţeaua Twitter, reacţia a fost asemănătoare după ce mesajul a fost distribuit de către Kate Kyriacou, reporter al publicaţiei „The Courier-Mail.