Gestul incredibil făcut de Mirela Vaida pentru a participa la înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian. „Parcă mă simt vinovată că nu am apucat să vorbim”

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață fulgerător, sâmbătă seară, iar moartea artistului a afectat-o și pe Mirela Vaida, care anulat filmările pentru a fi la înmormântarea cântărețului.

08 nov. 2021, 19:49
Gestul incredibil făcut de Mirela Vaida pentru a participa la înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian. „Parcă mă simt vinovată că nu am apucat să vorbim”

Petrică Mâțu Stoian a decedat sâmbătă seara, în urma unor complicații post-Covid agravate de afecțiunea cardiacă de care suferea.

Mirela Vaida, prezentatoarea care de-a lungul anilor a filmat mai multe emisiuni cu regretatul artist de muzică populară, a fost prezentă la înmormântarea artistului.

Vedeta de la Acces Direct a anunțat că anulează filmarea specială de sărbători la care trebuia să fie prezent și Petrică Mâțu Stoian. Prezentatoarea a făcut acest anunț pentru că petrecerea avea să aibă loc în aceeași zi în care Mâțu va fi înmormântat.

Înainte cu doar câteva zile înainte de moartea artistului, Mirela Vaida a filmat la Antena 1 o emisiune specială de Revelion, la care a participat și cântărețul de muzică populară, această ocazie fiind ultima dată când prezentatoarea l-a mai văzut în viață.

Prezentatoarea emisiunii spune că acum regretă că nu a putut să se bucure de marele artist mai mult, mai în tihnă.

Însă, pe lângă acest mare regret pe care-l are, după ce au filmat o emisiune specială de sărbători, pe data de trei noiembrie, acum Mirela Vaida a anunțat că următoarea filmare la care trebuia să fie și regretatul artist prezent a fost anulată și asta pentru că tot în aceeași zi trupul neînsuflețit al marelui cântăreț va fi condus pe ultimul drum.

Petrică Mâțu Stoian a murit. Ultimele clipe din viaţa artistului, relatate de medici: „Scuipa sânge, a fost intubat”

”Parcă mă simt vinovată că a plecat atât de repede și nu am apucat să vorbim. La filmări nu ai niciodată timp de nimic și când afli că un om cu care ai făcut sute de emisiuni a murit… nu înțelegi, nu crezi, nu accepți. Aveam glumele noastre, era tot timpul cu zâmbetul pe buze, nu dădea niciun semn, de aia îți este greu să crezi. Pe trei noiembrie am filmat Revelionul cu Petrică Mâțu Stoian și acum, pe 10, ar fi trebuit să filmăm din nou cu el. Dar de data asta, pe zece am, aflat că Petrică Mâțu Stoian va fi înmormânt și noi, vă dați seama, nu vom mai mai face nicio petrecere. Este îngrozitor, inacceptabil, nu dădea niciun semn de om bolnav. Nu s-a plâns niciodată, nu ascundea vreo tristețe”, a spus Mirela Vaida la ”Acces Direct”.

Niculina Stoican rupe tăcerea despre relaţia cu Petrică Mâţu Stoian. „A plecat pentru că a dorit să plece, să trăiască pentru el!”

Niculina Stoican rupe tăcerea despre relaţia cu Petrică Mâţu Stoian. Niculina Stoian, colega lui Petrică Mâțu Stoian în cadrul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, a răspuns acuzațiilor legate de faptul că artistul ar fi părăsit grupul din cauza sa!

Petrică Mâțu Stoian a făcut parte din Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” timp de 14 ani, unde a fost coleg şi cu Niculina Stoican. Recent, impresarul artistului, Doru Gusman, mărturisea faptul că Petrică Mâțu Stoian ar fi renunțat la grup din cauza Niculinei Stoican. Aceasta a reacţionat vehement!

Nu s-a pensionat devreme. S-a pensionat, pentru că a avut vârsta de pensionare și pentru că, eu, atunci când i-am spus să își continue activitatea, mi-a spus că nu mai vrea, că își dorește foarte mult ca de acum înainte să facă ce vrea el, când vrea el, cum vrea el, și cât vrea el. Petre a plecat pentru că a dorit să plece, să iasă la pensie, să trăiască pentru el, să se plimbe. Când eu l-am rugat să rămână, asta mi-a spus. Și-a dorit să facă ce vrea el. Eu nu m-am certat cu Petre niciodată în viața mea”, a spus Niculina Stoican.

Motivul pentru care Petrică Mâţu Stoian nu a avut moștenitori. ”Am vrut ca soția mea să nu-și strice corpul”
„Vocile care spun își asumă ceea ce spun. Noi am avut discuții pe un motiv sau altul, care pot fi constructive, dar niciodată nu m-am certat. S-a pensionat mai devreme, ci pentru că a avut anii de pensie. I-am făcut o surpriză în momentul în care a primit decizia de pensionare. I-am pregătit un aranjament floral și ne-am luat la revedere cu toții. I-am cântat „La mulți ani!”, a primit aplauze. Plecarea lui Petre din Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” a fost mai mult decât onorantă”, a mai nspus Niculina Stoican.