Gestul incredibil făcut de un bărbat după ce i-a fost ucis câinele. „La revedere, dragul meu prieten Snoopy. Ne vom întâlni într-o zi din nou”

Pierderea cățelului l-a făcut pe un bărbat din Italia să ofere o recompensă de 50.000 de euro pentru a-l găsi pe cel care i-a otrăvit cel mai bun prieten.

22 nov. 2022, 21:34
Gestul incredibil făcut de un bărbat după ce i-a fost ucis câinele. „La revedere, dragul meu prieten Snoopy. Ne vom întâlni într-o zi din nou”

Snoopy, un cățel de rasă Beagle, i-a fost alături 13 ani italianului Andrea Combi. A făcut parte din familia sa cu drepturi depline.

Își petreceau tot timpul împreună, mergeau la plimbare prin oraș, prin vacanțe, aveau tot felul de jocuri ale lor. Relația lor specială s-a terminat în mod tragic când Snoopy a fost ucis.

Cățelul a murit în chinuri, după ce a mâncat chiftele pe care cineva a pus otravă de șobolani. Lui Snoopy i-a fost distrus ficatul și rinichii. „La revedere, dragul meu prieten. Îți mulțumim pentru compania minunată de care am avut parte în acești 13 ani. Cu siguranță ne vom întâlni într-o zi din nou pentru multe plimbări și multe alergări pe pajiști și în păduri. Îți doresc și meriți un paradis plin de bresaola”, a scris Andrea pe pagina sa de Facebook.

Citește și Cum arată Elena, iubita lui Ianis Hagi. Fotbalistul le-a prezentat-o părinților. Imagini splendide cu întreaga familie

Ulterior, bărbatul a scris pe rețelele sociale că oferă mii de euro recompensă oricui îl ajută să-l găsească pe cel care i-a ucis câinele.

„Oricine ne ajută să pedepsim exemplar acest/această josnic/ă, nedemn/ă, mizerabil/ă, familia Combi este dispusă să garanteze un cadou de 50.000. Le mulțumesc anticipat celor care îmi împărtășesc postarea. Era un câine foarte bun, nu lătra niciodată, nu făcea probleme nimănui. Banii nu înseamnă nimic, ne este dor de câinele nostru”, a adăugat italianul.

Citește și Clătite de post pufoase. Trucuri pentru un preparat super-delicios