Gestul INCREDIBIL pe care Andrei Găluţ vrea să-l facă în memoria colegilor săi de trupă

Andrei Găluţ, singurul supravieţuitor al trupei "Goodbye to Gravity", este decis ca atunci când se va face bine să facă un gest incredibil în memoria colegilor săi de trupă şi a celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la Colectiv. Este vorba despre un ultim concert pe care solistul vrea să-l organizeze alături de alţi prieteni de-ai lui din lumea muzicii.

03 feb. 2016, 07:07
Gestul INCREDIBIL pe care Andrei Găluţ vrea să-l facă în memoria colegilor săi de trupă

 Potrivit unor apropiați ai lui Andrei Găluţ, acesta îşi doreşte din tot sufletul să mai urce o dată pe scenă. De fapt, pentru ultima oară. Pentru că, spun sursele citate, după ce va organiza și susține un concert-tribut, alături de alți artişti, pentru toți cei care au murit în Clubul Colectiv, Andrei este decis să semneze ”oficial”  dispariția trupei în care a activat atâtia ani, scrie spynews.ro.

Această dorinţă arzătoare a artistului ne indică faptul că se simte puţin mai bine şi încearcă să depăşească drama prin care trece. El se află încă internat în spitalul din Olanda în care a suportat o serie de intervenții chirurgicale dificile.

În incediul din Colectiv, Andrei Găluţ şi-a pierdut atât colegii de trupă, el fiind singurul membru al formaţiei care a supravieţuit, cât şi iubita cu care urma să se căsătorească.

CITEŞTE ŞI Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, primul mesaj după tragedia din Colectiv: O palmă cruntă de la viaţă