Gestul INEDIT la care a recurs un PROFESOR după ce a pierdut un pariu cu ELEVII FOTO

Un profesor din America a făcut un pariu cu elevii săi pe care a dorit să îl piardă. Asfel, el a jurat să îşi vopsească părul şi barba în roz, pentru a atrage atenţia asupra cancerului, dacă copiii vor reuşi să aducă la şcoală 20.5 kilograme (45 de livre) de dulciuri în scopul organizării un festival de Halloween in incinta şcolii. 

25 oct. 2013, 05:33

David (Robbie) Robinson, un profesor de 64 de ani din America, şi-a vopsit părul şi barba în roz după ce a pierdut un pariu cu elevii săi. Astfel, copiii au adus 20.8 de kilograme de dulciuri, iar bătrânul şi-a vopsit podoaba capilară într-o culoare stridentă, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi A CONDUS GOL, dar atunci când a fost oprit de POLIŢIŞTI, le-a pus acestora o singură întrebare VIDEO

În acelaşi timp, bărbatul a ales să atragă atenţia asupra cancerului de sân, mai ales că mama sa a murit în urmă cu 30 de ani de această boală necruţătoare.

Elevii mei au vorbit la ore despre luna cancerului mamar şi mulţi au purtat culoarea roz în păr. Apoi m-au întrebat dacă îmi vopsesc părul pentru 9 kilograme de dulciuri. Ulterior, au zis că mai aduc 9, dacă îmi vopsesc şi barba. Eu le-a zis că pentru 20 le fac pe amândouă. Luni, la prima oră, am venit vopsit la şcoală. Eu sunt un om de cuvânt„, a explicat profesorul.

Citeşte şi A plecat de la şcoală ca „domnul profesor” şi se întoarce ca „domnişoara profesoară”