Gestul lui Florin Salam pentru soția lui Emi Pian, la 3 ani de la moartea interlopului: „Când apărea șeful meu, parcă venea Dumnezeu”

Gestul lui Florin Salam pentru soția lui Emi Pian, la 3 ani de la moartea interlopului. Pe data de 4 august 2020, liderul clanului Duduianu a fost ucis, însă bărbatul nu a fost uitat de familia lui, care nu poate accepta faptul că nu mai este în viață.

20 sept. 2023, 17:46
Gestul lui Florin Salam pentru soția lui Emi Pian, la 3 ani de la moartea interlopului: „Când apărea șeful meu, parcă venea Dumnezeu”
Gestul lui Florin Salam pentru soția lui Emi Pian

Gestul lui Florin Salam pentru soția lui Emi Pian. Familia și prietenii au organziat o pomană și o slujbă, de la care nu a lipsit nici cel intitulat Regele, fiind un apropiat al interlopului. Artistul a îngenuchiat în fața soției lui Emi Pian, vizibil devastată de durere.

Citește și: Florin Salam, în stare gravă? Manelistul apare pe perfuzii într-un spital din străinătate. Fanii sunt îngrijorați: „Nu îmi face plăcere să fac acest anunț”

Gestul lui Florin Salam pentru soția lui Emi Pian

Manelistul a plâns în fața întregii mulțimi, iar la un moment dat, Cristina a luat microfonul din mâna artistului și a transmis un mesaj pentru toți cei prezenți.

Aerul din mine până voi muri. Sufletul și respirația mea! Să mă ierte Dumnezeu și Maica Domnului! Alături de copiii mei până la moarte. Pentru valoarea la bărbatul meu, Emi Pian, care nu se mai naște niciodată!”, a spus soția lui Emi Pian.

Florin Salam i-a făcut o melodie specială, versuri care i-au emoționat pe toți membrii familiei Duduianu. „Cristina, regina, regina, viața lui Emi Pian, să-ți cânte cumătrul tău, Salam. Frumos era în curtea mea când șeful mă învelea… Când apărea șeful meu, parcă venea Dumnezeu…

N-au valoare toți banii…unde-i șeful meu, Emi? Că degeaba mai trăiesc, că pe Emi nu-l primesc. Trăiesc pentru băieții mei, ăștia sunt campionii mei!”, a cântat Florin Salam la pomana lui Emi Pian.