Gestul PERVERS al unui PROFESOR de GENERALĂ care a îngrozit părinţii. Ce le făcea ELEVILOR în timpul orelor

Un profesor de generală din Marea Britanie a fost arestat după ce copii au povestit acasă că învăţătorul lor îi pune să joace un joc bizar. Astfel, în funcţie de un cartea pe care o extrăgeau, bărbatul le mirosea picioarele sau îi gâdila din cauza unui fetiş ciudat pe care îl avea. Părinţii au fost îngroziţi când au auzit ce se întâmpla în timpul orelor.

10 nov. 2013, 10:36

O femeie a sunat la poliţie după ce copilul ei a povestit că profesorul i-a obligat să îşi dea jos şosetele şi să joace un joc bolanv. Incidentul a avut loc în Blackburn, Lancashire, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un profesor s-a dat drept fată pe Facebook, pentru a primi fotografii cu băieţi goi

Profesorul pervers a fost imediat arestat după ce s-a descoperit că bărbatul obişnuia să îi descalţe şi apoi să îi gâdile pe elevi în timp ce le mirosea picioarele. Până în prezent, patru băieţi minor au fost victimele învăţătorului.

Nu ştiam nimic despre asta, dar am fost chemată la şcoală să mi se spună că băiatul meu a fost chestionat de poliţie. Sunt foarte îngrijorată şi simt că toată lumea ar trebui să afle ce s-a întîmplat. Totul a fost foarte confuz pentru copii. Fiul meu a fost ridicat şi pus pe o masă, fără pantofi şi şoşete. Apoi a fost obligat să tragă o carte pe care scrie or să fie gâdilat, ori mirosit. Sincer, nu a ştiut ce să creadă„, a explicat o femeie îngrijorată de incident. 

Citeşte şi VIOLATORUL de BICICLETE, căutat de poliţişti după ce a fost filmat în ACŢIUNE VIDEO

Cazul este investigat de poliţie, tânărul profesor fiind acuzat de abuz asupra minorilor. El a ieşit pe cauţiune din închisoare, însă îşi aşteaptă pedeapsa şi finalul anchetei.