Gestul şocant al unor tineri într-un parc din Capitală. Ce au putut face cu ajutorul unui topor VIDEO

Gest şocant al unor adolescenţi într-un parc din Capitală. Grupul de tineri a fost suprins de camerele de supraveghere în timp ce tăiau cu toporul un pom din parcul IOR. Situaţia a fost semnalată de primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, pe pagina sa de Facebook.    

RomaniaTV.net
02 mart. 2020, 16:24
Gestul şocant al unor tineri într-un parc din Capitală. Ce au putut face cu ajutorul unui topor VIDEO

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se observă cum şapte tineri se opresc într-o zona a parcului din sectorul 3, aflată lângă lac, iar unul dintre ei scoate un topor şi începe să lovească un arbore. Deoarece primul nu a reuşit să taie pomul, alţi doi tineri au preluat iniţiaţiva, iar ultimul a reuşit să o ducă la bun sfârşit.

Citeşte şi: Accident în parcul de distracţii. Momentul teribil în care braţul unui aparat se rupe şi se prăbuşeşte cu tot cu copii VIDEO

Din datele de pe imagini reiese că întâmplarea a avut loc sâmbătă seară. În postarea sa, primatul sectorului 3 Robert Negoiță face apel la cei care îi cunosc pe cei implicați în incident să anunțe autoritățile.

Primarul a mai adăugat faptul că a făcut plângere la poliție în acest caz și că „astfel de comportamente nu trebuie încurajate și nici lăsate nepedepsite”.