Gestul ŞOCANT făcut de o MAMĂ din Bulgaria: Vezi ce îşi ÎNVAŢĂ BĂIEŢELUL să facă la vârsta de DOI ANI VIDEO

O înregistrare video făcută de o femeie care îşi învaţă propriul copil de 2 ani şi pe verişorul acestuia de aceeaşi vârstă să fumeze i-a şocat pe utilizatorii reţelelor de socializare, scrie presa sofiotă de miercuri.

RomaniaTV.net
02 oct. 2013, 09:09
Gestul ŞOCANT făcut de o MAMĂ din Bulgaria: Vezi ce îşi ÎNVAŢĂ BĂIEŢELUL să facă la vârsta de DOI ANI VIDEO

Ziarul Trud informează că femeia a fost reţinută de poliţie după ce tatăl unuia dintre cei doi copii a sunat la Agenţia pentru protecţia copilului. După scandalul imens provocat de înregistrare, Agenţia pentru protecţia copilului s-a adresat serviciilor speciale cerându-le să o identifice pe femeie după calculatorul de pe care înregistrarea a ajuns pe internet, potrivit Agerpres.

Citeşte şi INCONŞTIENŢĂ: Copilul FUMEAZĂ, părinţii SE AMUZĂ şi FOTOGRAFIAZĂ

Tatăl a deturnat-o pe mama care îşi învaţă copilul să fumeze şi să bea cafea, titrează Standart şi Monitor. Femeia are 19 ani şi este mama unuia dintre copii şi mătuşa celuilalt. Ea a divorţat de tatăl copilului iar după divorţ instanţa a decis că micuţul să rămână la bărbat, a declarat directoarea Agenţiei pentru protecţia copilului Eva Jeceva. Aceasta a opinat că, dacă şi instanţa a lăsat copilul la tată, înseamnă că mama are probleme.

După ce a fost reţinută de poliţie, femeia a spus că îi pare rău şi nu poate oferi nicio explicaţie pentru ceea ce a făcut. Înregistrarea a fost făcută în casa tatălui, când femeia s-a dus în vizită să-şi vadă copilul. În acel moment în locuinţă nu se mai aflau alţi adulţi. Potrivit experţilor, cel mai probabil mama a încercat să se răzbune pe fostul soţ, folosindu-se de copil. Cel mai probabil, ea va fi privată de drepturile parentale.

Citeşte şi IMAGINI ŞOCANTE. Copil de doar câteva luni, îndemnat de propria mamă să fumeze

Potrivit datelor serviciului Eurostat, Bulgaria se situează pe unul dintre primele locuri din UE după numărul fumătorilor. Conform statisticii din anul 2010, 40% dintre bărbaţi şi 19% dintre femeile de peste 15 ani fumează zilnic.