Gestul ŞOCANT la care a recurs o tânără după ce IUBITUL nu a sunat-o FOTO

O tânără de 21 de ani din Marea Britanie a recurs la un gest şocant în momentul în care iubitul ei nu a sunat-o din două în două ore în timp ce se afla cu prietenii în oraş. Astfel, atunci când bărbatul a venit acasă femeia a început să îl certe, ca apoi să îl înjunghie în umăr şi să îi atingă o arteră.

13 nov. 2013, 14:02

Rhiann Burnie şi-a înjunghiat iubitul, bărbatul cu care avea o fetiţă de doi ani, ca apoi să îl lase într-o baltă de sânge în timp ce savura o ţigară. Mai mult, înainte să sune la salvare, ea a şters sângele de pe jos cu un mop, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi DEMENŢIAL: Pedeapsa primită de un BĂRBAT după ce nu a vrut să facă SEX în TREI cu DOUĂ FEMEI FOTO

Şocantul incident a avut loc în luna aprilie atunci când tânărul şi-a lăsat iubita acasă, în timp ce a ieşit cu prietenii în oraş să vadă un meci de fotbal. Cu toate acestea, el a promis că o va suna din două în două ore, dar nu a mai făcut acest lucru. Atunci când a ajuns acasă, a găsit-o pe tânără extrem de nervoasă.

Cei doi au început să se certe, femeia a început să arunce cu farfurii pe jos, iar la un moment dat a luat un cuţit şi l-a înfipt în umărul partenerului. Bărbatul a fost atât de grav rănit încât a leşinat pe loc, iar Burnie l-a crezut mort, motiv pentru care nu a încercat să îl salveze decât câteva minute mai târziu, după ce şi-a terminat ţigara de fumat şi a şters murdăria.

Citeşte şi Crimă pasională în Galaţi. Un bărbat a fost înjunghiat mortal de concubina lui

Într-un final, tânărul a ajuns la spital şi a fost operat de urgenţă, reuşind să fie salvat. Cu toate acestea, el a suferit pierderi de memorie, iar acum se află în stare de şoc, având coşmaruri cu evenimentele întâmplate în seara respectivă. Femeia urmează să îşi afle pedeapsa până la sârşitul anului pentru atacul sângeros asupra iubitului.