Gestul uimitor al unui frate mai mare! S-a ras în cap ca suport pentru sora lui în vârstă de 3 ani, bolnavă de cancer FOTO

Kohen Bowden, un băieţel din SUA, nu a fost nevoit să-i spună surorii sale mai mici, Lula Beth, care se luptă cu cancerul, cât de mult ţine la ea, pentru că gestul lui a fost de ajuns. Iubirea pentru ea a fost aşa puternică şi s-a văzut asta atunci când s-a oferit să se radă în cap pentru a fi alături de surioara lui atunci când ea trebuie sa o facă. 

RomaniaTV.net
10 aug. 2020, 06:10

Chiar dacă fizic el nu o poate vindeca pe sora lui mai mică, acesta îi este alături trup şi suflet în această perioadă. Fotografiile postate de mama copiilor arată cu desăvârşire lupta lui Lula Beth şi suportul fratelui ei. 

Cancerului nu-i pasă dacă ai 3, 30 sau 60 de ani. Astfel, micuţa Lula Beth, în vârstă de 3 ani a fost lovită crund de această boală nemiloasă. Kristin Bowden, mama acesteia a spus că în martie 2020 au trăt cea mai mai dezordonată zi din viața lor. Atunci, Lula Beth a început să se simtă rău și au fost nevoiți să viziteze o serie de medici, deoarece diagnosticul ei nu se ştia. Abia după ce a dus-o la ER și a făcut mai multe teste, a fost găsită o tumoare pe rinichiul ei. Lula Beth a trebuit să fie supusă unei intervenții chirurgicale pentru a îndepărta tumora și a o urma cu serie de tratamente de chimioterapie.

Chimioterapia a însemnat că Lula Beth să-şi pierde în cele din urmă frumoasele şuviţe. Kristin a simțit un gol în stomac şi s-a pregătit intens pentru momentul când trebuia să-i spună fetiţei că trebuie să-şi radă părul. 

În timp ce îl rădea pe fratele ei, Kohen Bowden, Kristin i-a spus lui Lula Beth că „Este posibil să facem acelaşi lucru şi cu părul tău la un moment dat”

Spre surprinderea lui Kristin, replica lui Lula Beth a fost: „Hai să o facem chiar acum!”. În acel moment, Kristin și-a dat seama că fata ei dulce nu se teme de nimic, în ciuda faptului că este foarte tânără. Ea a scris: „Cancerul este dur, dar ea este şi mai dură! ⁣Luptă ca un copil. Luptă ca Lula mea. Ea este eroul meu. A venit ca să lupte și să inspire.”

După ce Kohen a aflat ce urma să facă sora lui, el a cerut să fie tuns precum ea. Şi dacă asta nu era de ajuns, acesta a lăsat-o chiar pe ea să îl tundă. Mama lor, care este fotograf de profesie a surprins esenţa momentului şi a împărtăşit fotografiile online. 

Utilizatorii platformelor online i-au susţinut şi au folosit hashtag-ul #lulabethstrong pentru a sprijini fetiţa, iar unii chiar au făcut donaţii. În familia lor, şi alţi membri au recurs la gestul de a-şi rade părul pentru a o sprijini pe Lula Beth.