Gestul viral al unui gimnast american. Şi-a scos certificatul de vaccinare după o săritură perfectă

Gestul viral al unui gimnast american. Evan Manivong, un sportiv din America a ales un mod incredibil de a-și celebra reușita. După o săritură perfectă, tânărul și-a scos certificatul de vaccinare de sub tricou și l-a arătat publicului.

06 apr. 2021, 23:45
Gestul viral al unui gimnast american. Şi-a scos certificatul de vaccinare după o săritură perfectă
Gestul viral al unui gimnast american

Gestul viral al unui gimnast american. Extrem de mândru că i-a reuşit săritura, tânărul a vrut să marcheze momentul şi cu un îndemn. Şi anume, toată lumea ar trebui să se vaccineze.

Momentul sportivului a devenit viral pe rețelele de socializare. „Este certificatul meu de vaccinare. Mergeți să vă vaccinați!„, a spus Evan Manivong.

Acesta a fost desemnat sportivul All-American în sezonul regulat, al College Dymnastics Association, la proba de sărituri.

Citeşte şi: Tunurile date de Donald Trump pe spinarea alegătorilor americani. Fostul preşedinte şi-a taxat staff-ul cu aproape 400 de dolari de om, pentru fiecare noapte petrecută la Mar-a-Lago

Gestul viral al unui gimnast american

Bill Gates, avertisment teribil în plină pandemie

Bill Gates a emis o avertizare pentru cei dornici să cumpere Bitcoin urmând strategia de investiții a lui Elon Musk. Fondatorul Microsoft susţine că Elon Musk este probabil asigurat împotriva prăbușirii pieței.

Fondatorul Miscrosoft a dat de înțeles că Elon Musk are acces la tehnici de management al tranzacțiilor care nu sunt la îndemâna investitorilor obișnuiți. Întrebat despre probabilitatea ca prețul Bitcoin să evolueze în salturi ca reacție și la un simplu tweet – fără îndoială, o referire la postările lui Musk pe rețele sociale – Gates a spus pentruu Bloomberg că Musk este probabil asigurat împotriva prăbușirii pieței: „Elon are grămezi de bani și este foarte sofisticat, o știți, așa că nu-mi fac griji că Bitcoinul său va merge la întâmplare în sus sau în jos”.