Geta Sterp, gest emoționant față de soacra ei, chiar de ziua de naștere! Imagini de senzație cu Getuța și mama soțului

Geta Sterp a făcut un gest de milioane pentru soacra ei, chiar cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Iată imaginile care i-au impresionat pe fani.

13 mart. 2024, 20:12
Geta Sterp, gest emoționant față de soacra ei, chiar de ziua de naștere! Imagini de senzație cu Getuța și mama soțului
Getaa Sterp

Deși mulți ar putea afirma că este extrem de tânără, Geta Sterp s-a căsătorit acum doi ani, când avea doar vârsta de 24 de ani, cu iubitul ei, Sebastian Crăciunescu. Acum, Geta se bucură de viața ei și de întreaga familie, inclusiv de familia extinsă a soțului său, cu care se consideră norocoasă să aibă o relație bună.

Citește și: Geta Sterp a fugit de acasă! Sora lui Culiță și-a făcut bagajele și a lăsat tot în urmă: „S-a terminat, am evadat”

Recent, cu ocazia zillei de naștere a soacrei sale, Geta a postat o imagine și un mesaj special online, exprimându-și recunoștința pentru rolul important pe care îl joacă în viața ei. Geta are numai cuvinte de laudă pentru soacra sa și, cu o zi în urmă, a surprins-o și pe mama soțului ei cu o atenție online. Internauții au admirat încă o dată faptul că Geta a reușit să iși construiască o familie unită și solidă, indiferent de vârsta ei.

„La mulți ani, mama soacră! Să fiți sănătoasă și la fel de frumoasă!”, a scris Geta Sterp în mediul online.

În timpul unei discuții cu sora sa mai mare, Ileana, Geta Sterp a dat din casă și a dezvăluit, cu lux de amănunte, cum este relația pe care o are cu soacra sa. Sora lui Culiță a dezvăluit că se bucură nu numai de o soacră, ci de ambii socri care sunt foarte cumsecade, însă este fericită că, în ciuda faptului că a plecat de la casa părintească, încă petrece mult timp alături de mama sa, față de care locuiește foarte aproape.

Ileana Sterp: „ Pe tine nu te sună soacră-ta? Nu-ți spune: «Hai, mișcă-te odată»?”

Geta Sterp: „ Momentan, nu face de-astea. Sunt foarte ok. Mă întreabă, soro, unii și alții cum e la socrii. Sunt foarte cumsecade, dar știi care e chestia? Toată ziua mă duc și pe la mama și mai merg și dorm și pe acasă, nu e ca și cum am plecat la sute de kilometri.”

Citește și: Ce decizie a luat Geta Sterp după nunta cu Sebastian Crăciunescu. Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul: ”E pentru ultima dată”