Geta Sterp o atacă dur pe Carmen de la Sălciua. Mama lui Culiță nu s-a putut abține: ”Oare cât timp o să stai căsătorită”

Mama Geta nu s-a mai putut abține și a crticat-o dur pe fosta sa noră, Carmen de la Sălciua, care s-a căsătorit pentru a doua oară. Artista a fost căsătorită mai bine de un an cu cântărețul Culiță Sterp însă relația lor s-a încheiat cu un divorț.

19 oct. 2022, 13:43
Geta Sterp o atacă dur pe Carmen de la Sălciua. Mama lui Culiță nu s-a putut abține: ”Oare cât timp o să stai căsătorită”

Geta Sterp a răbufnit! Recent, mama lui Culiță Sterp a criticat-o dur pe fosta sa noră, Carmen de la Sălciua care s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Marian Corcheș.

Citește și Ileana Sterp, luată la rost de fani după ultimele imagini postate. Cum a răspuns criticilor sora lui Culiță Sterp

”Chiar am vrut să îi scriu mesaj: oare cât timp o să stai căsătorită dacă ai stat un an și ceva cu Culiță? Am zis că nu scriu, am zis să mă abțin”, a declarat mama Geta pentru FANATIK.

În urmă cu câțiva ani, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format un cuplu și chiar au ajuns să își jure iubire veșnică în fața altarului. Din păcate, relația celor doi nu a durat până la adânci bătrâneți și în ciuda tuturor eforturilor mamei Geta, cei doi au ajuns la divorț.

Chiar dacă i-a fost greu să accepte despărțirea celor doi, mama Geta a reușit în cele din urmă să treacă peste divorț, însă nu o poate ierta pe fosta sa noră.

”Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare pe Carmen, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț.

Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”, a spus mama Geta.

Geta Sterp este extrem de deranjată de cei care susțin că fiul său Culiță a devenit cunoscut cu ajutorul fostei sale nurori. Mama fraților Sterp exclude acest lucru și spune că totul este de la Dumnezeu.

”Ea a încercat să o facă și pe sora ei cunoscută, pe mama ei. Cred că Dumnezeu îi pune pe fiecare după talentul său acolo unde trebuie. Culiță cântă cum nu cântă o sută de oameni, nu zic, și Carmen are voce, are talentul ei. Culiță s-a ridicat și după despărțirea de Carmen, băiatul meu a știut tot timpul cum să se facă plăcut, cu bunătatea lui, cu simplitatea lui”, a mai spus Geta Sterp.

Citește și Getuța Sterp, în lacrimi. Ce povară poartă în suflet sora lui Iancu şi a lui Culiţă: „Uneori, trebuie să ne urmăm destinul”. VIDEO