Ileana Sterp, luată la rost de fani după ultimele imagini postate. Cum a răspuns criticilor sora lui Culiță Sterp

Ileana Sterp a postat un filmulet pe Instagram în care pare că bea alcool, deși este însărcinată. Fanii au taxat-o imediat pe sora lui Culiță Sterp, după ce au văzut imaginile cu pricina, mai ales că Ileana Sterp urmează să devină mamă pentru a doua oară.

17 oct. 2022, 09:46
Ileana Sterp, luată la rost de fani după ultimele imagini postate. Cum a răspuns criticilor sora lui Culiță Sterp

Ileana Sterp, luată la rost de fani, după ultimile imagini postate. Sora cântărețului Culiță Sterp, Ileana Sterp, a stârnit un val de reacții după ce a postat  pe Instagram un filmuleț în care aparent consumă alcool.  Ținând cont de faptul că aceasta urmează să devină mamă în scurt timp, fanii nu au putut trece cu vederea acest aspect și au taxat-o imediat.

Ileana Sterp s-a bucurat de o seară alături de prietenii ei și au sărbătorit la un restaurant unde au profitat din plin de momentele de relaxare. La un moment dat, Ileana a postat un Instastory în care savurează dintr-un pahar. Imediat urmaritorii acesteia au reacționat și i-au reprosat că nu ține cont de faptul că este însărcinată și consumă alcool. Mai mult, o urmăritoare a întrecut măsura și a criticat-o aspru pe sora lui Culiță Sterp.

Ileana Sterp: „Nu văd să fi făcut ceva greșit”

Așa cum și-a obișnuit fanii, Ileana Sterp le răspunde acestora de fiecare dată, așa cum a făcut și de această dată pentru a nu mai urma și alte întrebări legate de subiectul cu pricina. Sora lui Culiță Sterp și-a liniștit fanii și i-a asigurat că nu consumă alcool.

M-ați zăpăcit cu întrebările legate de asta. În primul rând, eu nu consum alcool de obicei, nu-mi place gustul, nu e pentru mine. Aseară băieții și-au luat ceva asemănător unui vin care era foarte dulce, n-ai fi zis că are alcool, sau poate e vin, dar pentru mine s-a simțit ca o socată. Mi-a plăcut și l-am băut pe tot din pahar. Nu văd să fi făcut ceva greșit. Vă prea fixați pe niște lucruri și faceți tragedie din asta, părerea mea e că atâta timp cât nu fac exces din ceva, nu te afectează. Orice lucru, cu măsură!”, a scris aceasta pe Instagram.

Sora lui Culiță Sterp trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții și asta pentru că în curând urmează sa devină mamă pentru a doua oară. Cu toate că la începutul sarcinii s-a confruntat cu ceva probleme, acum se pare că totul este conform planului, în scurt timp urmând să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Mai mult, se pare că anul acesta este unul prosper pentru ea și asta pentru că a reușit să se mute împreună cu partenerul ei în casă nouă, mai exact o vila superbă, cu mansardă. Aceasta le-a arătat și fanilor noua locuință.

Citește și Ce tarife percep Culiță Sterp și Vlăduța Lupău la evenimentele private. Suma uriaşă pe care trebuie s-o scoţi din buzunar dacă vrei ca unul din cei doi artişti să-ţi cânte la nuntă

Citește și Cum arătau Culiță Sterp și iubita sa în urmă cu 13 ani, când erau colegi la liceu. Artistul o plăcea încă de atunci, dar ea nu-l băga în seamă