Geta Sterp, sora lui Culiță, își face luna de miere la stână. Cum a fost surprinsă proaspăta mireasă, la mai puțin de o săptămână de la nuntă

Geta Sterp și Serbastian Crăciunescu și-au unit oficial destinele în urmă cu câteva zile. Deși au muncit foarte mult ca să aibă nunta la care au visat și toată lumea credea că apoi se vor relaxa, după eveniment cei doi însurăței au mers direct la stână ca să dea o mână de ajutor familiei.

08 oct. 2022, 16:31
Geta Sterp, sora lui Culiță, își face luna de miere la stână. Cum a fost surprinsă proaspăta mireasă, la mai puțin de o săptămână de la nuntă

Geta Sterp, însoțită de Sebi, au mers să-l ajute pe fratele ei. Fanii au putut urmări activitatea acestora în cadrul celui mai nou vlog postat pe Youtube de Iancu Sterp.

Toți cunoscuții erau curioși să afle unde pleacă Geta și Sebastian în luna de miere. Nimeni nu se aștepta ca aceștia să meargă tot la muncă. Până și Iancu Sterp a fost uimit că Geta a mers la oi ca să le pregătească pe cele mai bătrâne să fie vândute. Fratele Getuței nu s-a putut abține de la o serie de glume.

„Geta, pe lângă că s-a măritat, vrea să mă ajute și astăzi. Cred că pentru ultima dată o mai prind la oi. Nu știu cum de a lăsat-o Sebi, și a venit și Sebi. Avem misiune să alegem oile bătrâne să le vindem. Așa că am făcut o gașcă serioasă”, a spus Iancu Sterp.

Obișnuită cu stilul fratelui său,. Getuța i-a dat imediat replica. „Dragă, m-am întors de la nuntă, dar sunt cu verighetă și cu manichiura făcută, nu pot să mi-o stric la oi.”, a răspuns Geta Sterp, în același spirit de glumă.

Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu, nuntă după mulți ani de relație

Geta Sterp, sora lui Culiţă Sterp, s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu, alături de care trăieşte o poveste de dragoste de mai mulţi ani. Fericitul eveniment a avut loc pe data de  2 octombrie. A fost o zi memorabilă pentru toată familia.

Sebastian Crăciunescu este un om gospodar care și-a respectat întotdeauna iubita și încă de la începutul relației celor doi, acesta a fost mereu  o persoana discretă și nu i-a plăcut să fie în centrul atenției. El  s-a integrat foarte bine în familia Sterp, ca și când ar fi fost dintotdeauna printre ei și mai mult, la rândul ei, Getuța este foarte apropiată de familia lui. Cele două familii se înțeleg foarte bine și mereu sunt prezente la evenimentele speciale care au loc în viețile lor.

Proaspeții însurăței sunt extrem de tineri, Sebastian a împlinit în urma cu câteva luni 20 de ani, iar Getuta 24 de ani. Și părinții lui Sebi sunt foarte tineri și, din fericire pentru el, îi trăiesc toți bunicii.