Getuța, sora lui Culiță Sterp, și-a dus soțul de la petrecere, la stână. Reacția haioasă a acestuia: ,,Ieri eram la botez, aranjați, fară stres, azi facem baie la oi”

Getuța Sterp trage la casa părintească. Deși în urmă cu ceva timp spunea că nu va mai merge cu animalele pe câmp, iată că nu a putut sta departe de acest lucru prea mult timp. Se pare însă că soțul acesteia nu este la fel de încântat ca ea.

18 nov. 2022, 08:35
Getuța, sora lui Culiță Sterp, și-a dus soțul de la petrecere, la stână. Reacția haioasă a acestuia: ,,Ieri eram la botez, aranjați, fară stres, azi facem baie la oi”

Getuța Sterp trage la casa părintească. Din când în când, aceasta mai merge la mama Geta, acolo unde o ajută pe aceasta  în treburile gospodărești. De această dată, aceasta și-a luat și soțul, pe Sebi, iar cei doi au mers la tunsul oilor.

Cum a reacționat soțul Getuței când a fost la tunsul oilor

Cu toate că acesta a însoțit-o pe soție, pe chipul lui nu i se citește deloc fericirea, mai mult acesta i-ar fi cerut soției să renunțe la această îndelednicire. În momentul în care Getuța a vrut să facă un Tik-Tok surprinzând momentul când se duc la tunsul oilor, Sebi a fost foarte tăios.

,,Eu râd, dar nu e de râs. Iubi…ieri eram la botez, îl las în pace că nu îi arde de TikTok, ieri eram la botez, aranjați, fară stres, azi facem baie la oi și ne-am trezit și la ora 5. Și le ziceam băieților, de-asta nevasta ți-ai luat?”, a spus acesta.

Citește și: Gestul sfâșietor făcut de Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, la o lună de la moartea artistului. „Știu că e greu și că doare, mai ai puțină răbdare”

Chiar dacă în copilărie Getuța mergea des la tunsul oilor, aceasta a promis că o să stea departe de această îndelednicire. Cu toate acestea dorul de casă, amintirile din copilărie o fac să repete des această experiență.

,,O să înceapă o nouă etapă din viața mea, dar m-au luat toate stările și m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin calea oilor și când trăiesc astfel de momente. Plâng de fericire, e fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit. Dacă mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri, cu toate că mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, așa că am un nod în gât când mă gândesc că asta poate fi ultima data când vin să cobor oile de la munte”, povestea Getuța într-un vlog inainte de nunta cu Sebastian Craciunescu.

@geta.sterp #baielaoi #GetaSterp #farmerstyle ♬ Vine toamna, pică bruma – Codruța Rodean

Cine este Sebastian, soțul Getuței

Getuța Sterp deși acum este o doamnă la casa ei, niciodată nu s-a sfiit să spună că îi place să meargă cu oile la păscut. Sora lui Culiță Sterp a venit în oraș atunci când a hotărât să se căsătorească cu Sebastian, tânărul care s-a îndrăgostit iremiediabil de ea și care este foarte plăcut de familie.

„Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet că ați fost prezenți. Au venit și oameni necunoscuți, le mulțumesc tuturor din inima. Doamne ajuta, le doresc tot binele din lume, iar eu vreau să mă rup în figuri, am tocuri, spre să nu mi se rupă vreunul”, delclara mama Geta la nunta celor doi, semn că Sebastian e foarte plăcut.

Citește și: Simona Halep, desfiinţată după o postare pe Instagram. „Mesajul ciudat al spălatei pe creier!”