Getuța Sterp și-a ales un soț pe măsură. Cine sunt părinții lui Sebastian Crăciunescu și cum arată casa în care acesta a crescut

Geta Sterp, sora lui Culiţă Sterp, s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu, alături de care trăieşte o poveste de dragoste de mai mulţi ani. Cei doi au mers la Starea Civilă duminică, 2 octombrie, zi memorabilă pentru toată familia.

06 oct. 2022, 11:31
Getuța Sterp și-a ales un soț pe măsură. Cine sunt părinții lui Sebastian Crăciunescu și cum arată casa în care acesta a crescut

Toată România îi cunoaște pe membrii familiei Sterp. Oamenii au numai cuvinte de laudă la adresa copiilor mamei Geta, care i-a educat cum nu se poate mai frumos. Și cum familia Sterp este cunoscută ca fiind harnică și vrednică, Ileana și Getuța și-au ales tovarăși de drum pe măsura lor.

Citește și Sora lui Culiţă Sterp s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu. Imagini cu cei doi însurăţei: „Ce timp frumos am prins!””

Recent, fiica cea mică a mamei Geta s-a măritat cu alesul inimi sale, Sebastian Crăciunescu, un om gospodar care și-a respectat întotdeauna iubita și încă de la începutul relației celor doi, acesta a fost mereu  o persoana discreta și nu i-a plăcut niciodată să fie în centrul atenției. El  s-a integrat foarte bine în familia Sterp ca și când ar fi fost dintotdeauna printre ei și mai mult, la rândul ei, Getuța este foarte apropiata de familia lui. Cele doua familii se înțeleg foarte bine și mereu sunt prezente la evenimentele speciale care au loc în viețile lor.

Proaspeții însurăței sunt extrem de tineri, Sebastian a împlinit în urma cu câteva luni 20 de ani, iar Getuta 24 de ani. Și părinții lui Sebi sunt foarte tineri și din fericire pentru el îi trăiesc toți bunicii. Mai mult, familia Crăciunescu are o gospodărie impresionantă, acest lucru a ieșit la iveală în momentul în care nașa Ileana a mers să îl ia pe ginerică de acasă.

Gospodăria familiei lui Sebastian Crăciunescu are o curte impresionanta și mai multe dependințe, întocmai că cea a mamei Geta. Părinții mirelui au fost impecabili în ziua cea mare a fiului lor. Mama lui Sebastian a arătat senzațional, parcă era desprinsă de pe coperta unei reviste.

Fratele Getuței, Culită Sterp a realizat și un videoclip în care mirii sunt protagoniști. De când se cunosc, Sebastian i-a făcut nenumărate declarații de dragoste în public Getei Sterp, iar mama Geta este foarte încântată de ginerele ei.

„Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet că ați fost prezenți. Au venit și oameni necunoscuți, le mulțumesc tuturor din inima. Doamne ajuta, le doresc tot binele din lume”, a spus Geta Sterp.

Citește și Geta Sterp și-a invitat tatăl la nuntă. Mama Geta a avut o reacție neașteptată: „I-am dat dedicație!”